Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Winterswijk Corle

Wil jij ook genieten van een mooi en strak groen gazon? Maar wil je er niet teveel onderhoud aan? Stap dan over op kunstgras in Winterswijk Corle. Grastapijt is de laatste jaren flink verbeterd. Het oogt heel natuurlijk, heeft heel weinig onderhoud nodig en gaat jarenlang mee. Daarbij is de prijs ook nog eens erg gunstig. Op deze website lees je nuttige informatie over verscheidene modellen kunstgras met een handige keuzehulp. Ook tref je uitgebreide informatie over prijzen, aanbiedingen en adresgegevens van lokale leveranciers.

 • Kunstgras is namaakgras dat niet van echt te onderscheiden is.
 • Het wordt gebruikt in tuinen, een balkonnetje & terras of als speelveld voor de kinderen. Het wordt natuurlijk ook in de sport gebruikt.
 • Positief hieraan is dat je elke dag van het jaar een prachtig groen grasveld hebt.
 • Daarbij hoef je niet te maaien of onkruid te wieden, is het supersterk, en laat het water heel goed door.
 • Kunstgras is ook prima keuze voor gezinnetjes met kinderen (en dieren).
 • Een degelijke namaak grasmat waar je nog jarenlang van geniet koop je al vanaf €18,75 per vierkante meter.

Probleemloos en voordelig kunstgras in je tuin?

Bekijk experts en ontvang een gratis staal.

Kunstgras laten leggen in Winterswijk Corle

Het aanleggen van kunstgras is een vak apart. Wil je het snel geregeld hebben of heb je 2 linkerhanden? Besteed het dan uit aan de kunstgras legservice in Winterswijk Corle. Een vakkundig team neemt alles voor je uit hand. Je hebt er zelf geen omkijken naar, je hoeft verder geen benodigdheden te regelen en je mag er gerust op zijn dat het eindresultaat naar wens is. Via onze experts bekijk je ook informatie over Kunstgras ondergrond.

Informatie en tips over zelf leggen
Een andere optie is het kunstgras zelf leggen. Het kost wat voorbereiding, maar je kunt enorm veel besparen. In de instructies in het volgende hoofdstuk kun je daarover meer lezen. Er is natuurlijk ook een tussenoplossing. De oude grasmat afvoeren en het egaliseren van de ondergrond zijn eenvoudig zelf voor elkaar te maken. Het snijden, lijmen en leggen van de grasmat kan je dan uitbesteden aan de specialist.

Zelf kunstgras leggen in 8 heldere stappen

 1. Ondergrond schoonmaken

  Stort het oude gras af. Zorg voor een goede fundering met een goede drainage.

 2. Uitvlakken

  Hoog de grond op met zo’n 6-9 cm straatzand. Egaliseer de ondergrond met een balk en waterpas.

 3. Onderdoek

  Leg het stabilisatiedoek op de zandlaag. Dit stopt mollen en ander ongedierte en zo krijgt je niet zo snel deuken en putten.

 4. Stroken kunstgras uitrollen

  Leg de matten op de juiste plek en verwijder eventuele plooien. Je krijgt het beste resultaat wanneer wanneer je tegen de vleug in kijkt. Je kunt beter wat aan de zijkanten overhouden dan te kort komen.

 5. Snijden van de naden

  Snijd het gras netjes op maat. Een stanleymes is daarvoor zeer geschikt. Check of de naden van de verschillende zoden goed aansluiten.

 6. Delen verlijmen

  Is jouw gazon breder dan 4 meter? Dan heb je last van de naden. Je kan ervoor kiezen deze te verlijmen met een meegeleverde lijmband of speciale kunstgrastape.

 7. Zet alles vast

  D.m.v. een kunstgrashaak- of pin is het geheel vast te zetten. Wij adviseren om deze om de 50 centimeter aan te brengen.

 8. Opborstelen

  Je ontvangt het kunstgras op rolen daarom is de uitstraling niet direct zoals je verwacht had. Borstel de mat op tegen de pool in zodat het geheel er perfect uitziet. Tevens kan je het gras instrooien met kwartszand zodat de sprieten mooi rechtop blijven staan.

Keuzehulp: welk type kunstgras kan ik het beste kiezen?

Wanneer je kiest voor kunstgras kun je het hele jaar door genieten van een prachtig groene tuin. Het is vandaag de dag absoluut niet te zien dat het namaak is. Geen gele plekken en je hoeft niet meer onkruid te verwijderen of te besproeien. Dat wil toch iedereen? We kennen velerlei producten. Kijk vooral goed na slijtvastheid, tint, poolhoogte en onderhoud. Onze koopgids is praktisch bij het uitzoeken van het beste kunstgras in Winterswijk Corle.

12 tips en tricks bij het kunstgras bestellen in Winterswijk Corle

 1. Echtheid: lijkt het op een natuurlijk gras gazon, of lijkt het allemaal erg nep?
 2. Zachtheid: kun je er fijn op liggen?
 3. Lengte van de sprieten: wat is de lengte van de vezels (10 mm tot 45 mm)?
 4. Servicevoorwaarden: hoe zit het met service en garantievoorwaarden?
 5. Kindvriendelijkheid: is het te gebruiken als speelgras?
 6. Diervriendelijkheid: kan een hond of kat veilig op op het gras lopen?
 7. Materiaal: hoe komt het gras tot stand (gewoonlijk polypropyleen, polyetheen, polyethyleen, polypropeen)?
 8. Vormen garen: hoe ziet de pool eruit (C-shape of straight shape)?
 9. Waterdoorlatend: hoe reageert het gras op plots veel water?
 10. Geïntegreerd mosdraad: geeft een extra natuurgetrouwe uitstraling.
 11. Gekleurd: welke groene kleur zoek jij (o.a. antiekgroen) of gaat je voorkeur uit naar gekleurd kunstgras?
 12. Invegen: is het wel/niet nodig om de grasmat jaarlijks in te vegen?

Snel en voordelig een strak grasveld achter het huis?

Vergelijk kunstgras ondernemers en bekijk de laagste prijs in de outlet.

Kunstgras in de tuin

In de winter, het voorjaar, de zomer en de herfst een strak groen gazon zonder dat je er veel onderhoud aan hebt? Dat is mogelijk met kunstgras voor in de tuin. Dankzij de laatste innovaties is het kunstgras bijna niet meer te onderscheiden van echt gras. Het heeft een warme uitstraling en je hebt er lang plezier van.

 • Niet meer bemesten, besproeien, bijzaaien, onkruid wieden, verticuteren.
 • Het kan wel tegen een stootje(ook bij vrieskou of hete zomers).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Winterswijk Corle is al beschikbaar vanaf €19,00 per strekkende meter.

Kunstgras leggen op je balkon of terras

Met kunstgras op het balkon of terras creëer je het echte buitengevoel. Voor op balkons is het slim om te kiezen voor een kleine pool (tot 1,5 centimeter). Dit is lekker zacht aan de voeten en zorgt voor een landelijke sfeer. Een goede afwatering is van groot belang. Dit is heel goed verkrijgbaar bij bouwmarkten en winkels als Hubo, Karwei, Hornbach, Gamma, Action of Ikea, Kwantum, Welkoop, Intratuin, Leenbakker.

 • Het biedt een mooie en opgeruimde look.
 • Het is een enorm onderhoudsarme ondergrond.
 • Voor een klein terras of gemiddeld balkon (10 m2) betaal je ongeveer €275,00.

Kunstgras speelvelden

Buitenspelen is iets dat kinderen graag doen. Kunst speelgras is daarvoor ideaal. Kinderen kunnen het hele jaar op een fijn groen gazon spelen. Daarnaast biedt het extra veiligheid in combinatie met een zwembad, glijbaan of trampoline. Vaak wordt dit besteld in combinatie met valdemping.

 • Kinderen kunnen wanneer ze willen buiten spelen op een veilig gazon.
 • Een ideale ondergrond voor een zwembadje of speeltoestel.
 • Zo’n kunstgras speelveld laten plaatsen in Winterswijk Corle kan al vanaf €16,00 voor een m2.

Kunstgras als sportveld

Lekker sporten op namaak grasmatten zien we meer en meer. Dit is vooral te zien bij sporten zoals hockey, tennis, voetbal, golf, korfbal en nog veel meer sporten. Het heeft dan ook veel pluspunten. De onderhoudsploeg heeft er bijna geen werk aan, het is bespeelbaar onder praktisch alle weersomstandigheden en het is ontzettend duurzaam.

 • Een mooie groene mat die altijd bespeelbaar is.
 • Gemakkelijk te onderhouden en milieuvriendelijk.
 • Het realiseren van een kunstgras sportveld is vakwerk. Je kunt meer informatie opvragen bij een kunstgras specialist in Winterswijk Corle.

Kunstgras voor binnen

Een mooi kunstgras tapijt kan prima binnen gelegd worden. We zien het regelmatig bij speelhallen, winkels of een evenementenhal. Ook in speelruimtes of slaapkamers kan het een prettig vloertype zijn. Een laagpolig grastapijt voor binnen geeft een creatief effect en kan een mooi alternatief voor tapijt zijn.

 • Kunstgras voor binnen geeft een speels effect.
 • Het aanbod bestaat uit bijna elk denkbare tinten en is een hippe toevoeging aan je interieur.
 • Ideaal voor een game- of speelkamer.

Prijzen en aanbiedingen van grastapijt in Winterswijk Corle maart 2023

Is jouw tuin ook toe aan een nieuwe grasmat? Dan wil jij vast meer details over de prijs? De totale kosten van kunstgras wordt berekend a.d.h.v. sprietlengte, waterdoorlaatbaarheid en het materiaal. Het goedkoopste kunstgras in Winterswijk Corle is er al vanaf €17,50 / m2. In deze tabel bekijk je de prijzen van grastapijt in Winterswijk Corle. Dit zijn prijzen inclusief leggen. Je kunt veel besparen door bepaalde handelingen zelfstandig te doen. Op Kunstgrasrevolutie.nl lees je ook meer over Voordeligste kunstgras.

TypeEchtheidLengte sprietPrijs per m2
SelectImitatie3 mm€20,75
Low-endGemiddeld8 mm€27,75
GangbaarAcceptabel21 mm€41,50
BesteZeer natuurgetrouw45 mm€49,50
PremiumGeen-imitatie59 mm€68,75
Overzicht met kosten van kunstgras in Winterswijk Corle (aanbieding).
kunstgras-winterswijk-corle

Het beste grastapijt voor de laagste prijs

Zoek een hovenier voor deze klus.

Zoek een hovenier of tuinbedrijf in Winterswijk Corle

Voor een lage prijs en in no-time kunstgras laten aanleggen in Winterswijk Corle? Het is belangrijk dat een expert zich daarmee bezig houdt zodat je er jarenlang plezier van hebt. Laat deze werkzaamheden dan ook doen door een een tuinman uit de gemeente Winterswijk. In onderstaand schema bekijk je adressen van goede hoveniers (provincie Gelderland) die gespecialiseerd zijn in het uitzoeken van het juiste materiaal en het vakkundig aanleggen van de matten. Op deze pagina kun je tevens zoeken naar tapijtwinkels in Winterswijk Brinkheurne, Winterswijk Henxel, Winterswijk Miste, Winterswijk Woold en Winterswijk Kotten.

ABCDE

Plaats een reactie