Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Over Ons

Kunstgras kan vandaag de dag voor zeer uiteenlopende situaties worden gebruikt. Zelfs skihellingen, stroken rondom landingsbanen voor vliegtuigen, taluds langs snelwegen en voetbalvelden zijn hier voorbeelden van, naast natuur de voortuin, achtertuin of het balkon. De productietechnologie maakt al deze toepassingen mogelijk. Kunstgrasrevolutie.nl presenteert met trots uiteenlopende soorten synthetische producten waar de combinatie van poollengte en dichtheid zich telkens tot een specifieke doelstelling leent en het zicht en gevoel van het grastapijt bepaalt. Sommige uitvoeringen benaderen de esthetische eigenschappen van natuurgras en onderscheiden zich daarmee van sportkunstgras. Op deze pagina leest u meer over kunstgrasrevolutie.nl.

Wie zijn wij

De grasspecialisten van kunstgrasrevolutie.nl zijn samen op het idee gekomen om een vergelijker te bouwen van kunstgras en leveranciers & aanbieders. Met een team van enkele enthousiast ondernemers is in 2019 het idee voor dit platform ontstaan. Onder andere onze productspecialist Michiel plaatst regelmatig nieuws en updates over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van tuininrichting.

Wat doen wij?

Sinds de oprichting van kunstgrasrevolutie.nl zetten we ons in om Nederlanders te informeren over alles wat met kunstgras te maken heeft. Denk aan prijzen, verschillende soorten, het onderhoud en de diverse leveranciers waaruit je kunt kiezen. Onze vergelijker wordt maandelijks bijgewerkt en aangevuld. Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen om het gras te laten leggen of uitsluiten kunstgras kopen dat je zelf gaat aanleggen.

Kunstgrasrevolutie.nl
Dr van Deenweg 162
8025BM te Zwolle
Mail: info@kunstgrasrevolutie.nl