Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Amsterdam-Duivendrecht

Is het tijd voor een strak groen tapijt in de achtertuin? Maar heb je niet echt groene vingers? Bekijk dan de mogelijkheden van kunstgras in Amsterdam-Duivendrecht. Grastapijt wordt steeds mooier en betaalbaarder. Het geeft een heel mooi aanzicht, heeft heel weinig onderhoud nodig en kan het wel tegen een stootje. Tevens is het aantrekkelijk geprijsd. Op dit portaal tref je belangrijke informatie over de verschillende soorten kunstgras ondersteund met praktische tips. Tevens tref je uitgebreide informatie over de huidige prijzen, aanbiedingen en contactgegevens van lokale specialisten.

 • Kunstgras wordt gemaakt van een flexibele kunststof en sterke garens.
 • Dit is zeer aantrekkelijk voor tuintjes, een balkonnetje & terras of als speelveld voor de kinderen. En ook steeds meer sportvelden worden ervan gemaakt.
 • Het grootste voordeel is dat je structureel een mooi groen tapijt hebt.
 • Daarnaast vergt het weinig onderhoud, is het duurzaam, en heeft het geen last van regen, sneeuw of hitte.
 • Kunstgras is verder uitermate geschikt voor gezinnetjes met kinderen (en dieren).
 • Een kwalitatieve nep grasmat voor een terras of tuin koop jij al voor c.a. €19,25 per vierkante meter.

Probleemloos en voor lage prijzen kunstgras bestellen?

Bekijk specialisten en vraag gratis staaltje op.

Kunstgras laten leggen in Amsterdam-Duivendrecht

Het leggen van kunstgras vraagt om enige voorbereiding. Ontbreekt het je aan de tijd of doe je het liever niet zelf? Het beste laat je dit dan doen door een kunstgras legservice in Amsterdam-Duivendrecht. Een echte specialist kan het hele proces overnemen. Je hebt er zelf geen omkijken naar, je hebt geen gereedschap nodig en de kwaliteit is uitstekend. Via onze blogs bekijk je ook informatie over Kunstgras vergelijken.

Zelf leggen, hoe werkt dat?
Vanzelfsprekend kan je het kunstgras zelf leggen. Dit levert een flink besparing op. In onderstaand stappenplan kun je daarover meer lezen. Je kunt ook specifieke werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Het afvoeren dan het oude gras en de ondergrond aanbrengen zijn eenvoudig zelf voor elkaar te maken. Het leggen van de nieuwe grasmat is dan een klus voor de specialist.

Kunstgras leggen in 8 stappen

 1. Ondergrond klaarmaken

  Verwijder het oude gras. Zorg voor een strakke onderlaag en genoeg afschot.

 2. Vlak maken

  Breng een laag stratenmakerszand aan. Vervolgens egaliseer je alles, eventueel met een trilplaat.

 3. Worteldoek / stabilisatiedoek

  Leg het stabilisatiedoek op de zandlaag. Het fungeert als anti-worteldoek zodat onkruid geen kans krijgt en zorgt voor een kwalitatieve basis.

 4. Het kunstgras uitrollen

  Je kunt de matten nu uitrollen en verwijder eventuele plooien. Het beste is als de grassprieten tegen de kijkrichting wijzen. Hou altijd wat gras over aan de randjes.

 5. Op maat snijden

  Snijd het gras bij. Een stanleymes is daarvoor zeer geschikt. Check of eventuele naden goed tegen elkaar komen te liggen.

 6. Delen verlijmen

  Indien je grasmat breder wordt dan 4 meter heb je naden van de losse delen. Deze losse delen kun je verlijmen met een meegeleverde lijmband of speciale kunstgrastape.

 7. Voorkom opwaaien

  Door middel van de sterke kunstgras haken kan je de grasmat stevig vastmaken. Wij adviseren om deze om de 50 centimeter aan te brengen.

 8. Opborstelen

  Je krijgt het grastapijt vaak op rol geleverd en daarom is de uitstraling niet direct zoals je verwacht had. Borstel de mat op tegen de pool in voor een strakke mat. Tevens is het instrooien van kwartszand aan te raden zodat de vezels langer overeind blijven.

Keuzehulp: welk kunstgras past bij mij?

Dankzij kunstgras kun je ondanks de weersomstandigheden genieten van een mooi groen gazon. Het is tegenwoordig echt niet meer te merken dat je met nep gras te maken hebt. Geen doffe plekken en je hoeft niet meer onkruid te wieden of of te bemesten. Dat klinkt toch perfect? Er bestaan allerlei producten. Belangrijke aandachtspunten zijn kwaliteit, echtheid, spriethoogte en milieuvriendelijkheid. De bijgaande keuzehulp komt van pas bij het vergelijken van het beste kunstgras in Amsterdam-Duivendrecht.

12 tips voor het beste kunstgras bestellen in Amsterdam-Duivendrecht

 1. Echtheid: lijkt het op een natuurlijk gras gazon, of valt meteen op dat het niet echt is?
 2. Zachtheid: hoe voelt het materiaal aan?
 3. Hoogte van de sprieten: wat is de hoogte van het gras (10 mm tot 50 mm)?
 4. Garantievoorwaarden: hoe lang krijg ik garantie op het verkleuren en loslaten van de vezels?
 5. Kindvriendelijkheid: is dit speelgras geschikt voor jonge kinderen?
 6. Diervriendelijkheid: is het geschikt voor gebruik in combinatie met huisdieren?
 7. Materiaal: hoe komt het gras tot stand (zoals polyetheen, polypropyleen, polypropeen, polyurethaan)?
 8. Vormen garen: hoe ziet de vezel er uit (C-shape is het meest natuurgetrouw)?
 9. Waterdoorlatendheid: kan het water goed weglopen?
 10. Geïntegreerd mosdraad: geeft een natuurlijk gevoel aan het gras.
 11. Uitstraling: welke groene kleur zoek jij (o.a. olijfgroen) of ben je op zoek naar geel, rood of ander gekleurd gras?
 12. Instrooizand: wordt het aangeraden om het in te vegen met kwartszand?

Ook genieten van een mooi groen gazon?

Vergelijk kunstgras ondernemers en bekijk de laagste prijs in de outlet.

Kunstgras in de tuin

Het hele jaar een net en strak groen gazon zonder dat je hoeft te maaien, bemesten of sproeien? Namaak gras in de tuin heeft heel veel voordelen. Door middel van de laatste productinnovaties kan je het bijna niet van echt onderscheiden. De look is erg natuurlijk en de levensduur is hoog.

 • Niet meer verticuteren, bemesten, onkruid wieden, ontmossen, besproeien.
 • Kan worden toegepast in elke weerssituatie (lente, zomer, herfst en winter).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Amsterdam-Duivendrecht kan je al uitbesteden vanaf €19,50 p/m2.

Kunstgras geschikt voor een balkon of terras

Met kunstgras voor op het (dak)terras of balkon haal je het buitengevoel echt naar boven. Op een terras is het verstandig om te kijken naar een lagere pool (1 centimeter). Dit is een zacht product en je hebt meteen het tuingevoel. De eigenschap “waterdoorlatend” is een belangrijk aandachtspunt. Vaak goedkoop aan te schaffen bij bouwmarkten en winkels als Praxis, Hubo, Action, Karwei, Hornbach of Leenbakker, Intratuin, Welkoop, Kwantum, Ikea.

 • Het geeft een mooie en schone look.
 • Het is onderhoudsvriendelijk.
 • Voor een terras van 10 m2 betaal je ongeveer €277,50.

Kindvriendelijk kunstgras speelveld

Buitenspelen is erg belangrijk voor kinderen. Kunst speelgras is ideaal voor de kids. Kinderen kunnen er onbezorgd op spelen en voetballen. Daarbij werkt het ook prima met een zwembadje of speeltoestel. In de meeste gevallen wordt dit besteld in combinatie met valdemping.

 • Kinderen kunnen elk moment van het jaar spelen op een mooi, zacht en groen gazon.
 • Een veel gekozen ondergrond voor speelgoed, een wipwap of ander speeltoestel.
 • Dit kunstgras speelveld laten plaatsen in Amsterdam-Duivendrecht regel je al vanaf €15,00 de meter.

Soorten kunstgras om te sporten

Sporten op een namaak grasmat begint langzaam de standaard te worden. Je ziet het met name in sporten zoals voetbal, hockey maar ook in het fitness. Het heeft dan ook veel pluspunten. Je hebt bijna geen onderhoud, het is bespeelbaar onder praktisch alle weersomstandigheden en het is ontzettend duurzaam.

 • Altijd sporten op een perfecte grasmat.
 • Je hebt nauwelijks onderhoud en het gaat lang mee.
 • De prijzen variëren per sport, en gebruikte materialen. Kies uitsluitend voor een betrouwbare kunstgras specialist in Amsterdam-Duivendrecht.

Kunstgras voor in huis

Een mooi kunstgras tapijt is ook eenvoudig binnen te gebruiken. Denk dan o.a. aan een speelhal, beursstand of winkelvloer. Ook op een kinderkamer of speelruimte kan je het prima gebruiken. Een gekleurd of gewoon groen grastapijt voor binnen biedt een unieke uitstraling en is een goed alternatief voor laminaat of pvc.

 • Kunstgras voor binnen geeft een speels effect.
 • Het assortiment beslaat allerlei tinten zodat het goed matcht met het interieur.
 • Kinderen kunnen er heerlijk op spelen in bijv. een speelkamer.

Tarieven en aanbiedingen van grastapijt in Amsterdam-Duivendrecht maart 2023

Wil jij jouw tuin of balkon aanpakken? Dan wil jij vast meer details over de prijs? De totale kosten van kunstgras wordt berekend a.d.h.v. poolhoogte, dichtheid van de vezels en de hoeveelheid vezels. Het goedkoopste kunstgras in Amsterdam-Duivendrecht is al te koop vanaf. €10,75 voor een meter. In de tabel hieronder controleer je de prijzen van grastapijt in Amsterdam-Duivendrecht. Dit zijn de totaalprijzen met leggen. Er is veel geld te besparen door verschillende onderdelen zelf uit te voeren. Op dit portaal kan je ook terecht voor onderwerpen als Kunstgras tuin.

TypeEchtheidSprietlengteTarief per m2
Goedkoop100% namaak3 mm€21,50
AlgemeenStandaard14 mm€27,50
GangbaarRedelijk27 mm€37,50
LuxeNet echt37 mm€51,00
PremiumGeen onderscheid51 mm€67,75
Schema met kosten van kunstgras in Amsterdam-Duivendrecht (aanbieding).
kunstgras-amsterdam-duivendrecht

Zoek naar aanbiedingen van grastapijt

Kies voor een geschikt hovenier.

Professionele hoveniers en tuinbedrijven in Amsterdam-Duivendrecht

Goedkoop en snel kunstgras laten aanleggen in Amsterdam-Duivendrecht? Het is van groot belang dat dit grondig en goed gebeurt zodat het ook lang mee gaat. Laat dit doen door een tuinman uit de gemeente Ouder-Amstel. In het onderstaande overzicht bekijk je contact- en adresgegevens van professionele hoveniers (provincie Noord-Holland) die jou van dienst kunnen zijn met het kiezen van de juiste vezel en het kunstgras leggen op de gewenste locatie. Via de kunstgras-vergelijker ontdek je ook hoveniers in Stitswerd, Zandeweer, Eppenhuizen, Kantens en Toornwerd.

ABCDE