Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Eefde

Vind je het tijd voor een net en strak groen gazon? Maar ben je niet zo’n tuinier? Check dan eens de mogelijkheden van kunstgras in Eefde. Grastapijt is de laatste jaren flink verbeterd. Het zorgt voor een aantrekkelijk aanzicht, je hebt er bijna geen omkijken naar en heeft een lange levensduur. Daarnaast zijn de prijzen de laatste jaren flink gedaald. Op deze pagina onderzoek je nuttige info over de diverse kunstgrasproducten inclusief een keuzehulp. Eveneens verstekken we extra details over de tarieven, aanbiedingen en vind je hoveniers en specialisten uit de regio.

  • Kunstgras wordt gemaakt van synthetische vezels die erg lijken op echt gras.
  • Een leuke alternatief voor jouw achter- of voortuin, een balkonnetje & terras of voor speelplekken. We zien het daarnaast ook veel in de sport.
  • Een pluspunt is dat je altijd een mooi groen tapijt hebt.
  • Daarnaast heb je er bijna geen omkijken naar, kan het wel tegen een stootje, en kan het prima omgaan met extreem weer.
  • Kunstgras wordt ook vaak gekozen voor huisdieren en kinderen.
  • Een kwalitatieve nep grasmat voor in de tuin koop jij al voor c.a. €18,00 p/m2.

Binnen 24 uur en extra voordelig kunstgras aankopen?

Bekijk aanbieders en ontvang gratis staal / proefstukje.

Kunstgras laten leggen in Eefde

Kunstgras leggen vergt het nodige gereedschap en voorbereiding. Heb je weinig tijd of ben je zelf niet zo’n klusser? Laat het dan doen door de kunstgras legservice in Eefde. Een deskundige kan het van A tot Z voor je uit handen nemen. Je hoeft zelf praktisch niets te doen, je hebt geen gereedschap nodig en je hebt gegarandeerd een perfect eindresultaat. Via onze nieuwsberichten kan je ook meer informatie lezen over Kunstgras in kleur.

Zelf leggen, hoe werkt dat?
Een andere optie is het kunstgras zelf leggen. Dit bespaart een hoop geld. In het onderstaande stappenplan kun je daarover meer lezen. Het alternatief is om bepaalde dingen zelf te doen. Het uitzetten en afgraven van de ondergrond en het prepareren van de ondergrond kan je in overleg in eigen beheer uitvoeren. Het leggen van de nieuwe grasmat wordt dan gedaan door de expert.

Zelf kunstgras leggen in 8 heldere stappen

  1. Ondergrond prepareren

    Verwijder eerst het eventuele oude gras. Zorg voor een stabiele en sterke onderlaag die goed gedraineerd is.

  2. Gladmaken

    Een geschikte ondergrond is een zandbed van brekerzand. Egaliseer de grond zo goed mogelijk (gebruik daarvoor een houten lat of waterpas).

  3. Geovlies of een stabilisatiedoek

    Leg het stabilisatiedoek op het egale zandbed. Zo heb je geen last van onkruid en zo krijgt je niet zo snel deuken en putten.

  4. Leg het kunstgras op z’n plek

    Leg de matten op de juiste plek en leg het recht op de grond. De mooie look krijg je op het moment dat wanneer je tegen de vleug in kijkt. Zorgt dat er wat gras over de randen steekt.

  5. De naden snijden

    Snij het kunstgras op maat. Gebruik hiervoor een scherp mes. Het is belangrijk dat de naden perfect op elkaar aansluiten.

  6. Lijmen

    Bij een grasveld die breder is dan 4 meter heb je altijd naden die je zult zien. Deze losse delen kun je verlijmen met een zelfklevende nadenband.

  7. Verankeren

    D.m.v. de unieke kunstgras haken zet je het geheel vervolgens vast. Plaats om de 50 cm een grondpen.

  8. Opborstelen

    Het gras wordt doorgaans op rol bezorgd en is dus platgedrukt. Borstel voorzichtig tegen de vezelrichting in voor het mooiste eindresultaat. Ook kan je ook kwartszand gebruiken om het proces van het platliggen wat te vertragen.

Keuzehulp: welk kunstgras past bij mij?

D.m.v. kunstgras kun je het hele jaar door genieten van een mooie groene tuin. Het is vandaag de dag nauwelijks nog te onderscheiden van natuurlijk gras. Geen gele plekken en je hoeft niet meer onkruid te verwijderen of te ontmossen. Dat wil toch iedereen? We kennen velerlei materialen en varianten. Belangrijke aandachtspunten zijn vezelsoort, uitstraling, hoogte en structuur. De keuzehulp hieronder kan je gebruiken bij het kiezen van het beste kunstgras in Eefde.

Hier moet je op letten bij het kunstgras bestellen in Eefde

  1. Hoe echt lijkt het: is het een mooie, volle mat of lijkt het allemaal erg nep?
  2. Zachtheid: hoe zacht is het materiaal?
  3. Sprietlengte: wat kun je zeggen over de pool (5 mm tot 45 mm)?
  4. Garantievoorwaarden: hoe zit het met service en garantievoorwaarden?
  5. Kindvriendelijk: kunnen kinderen zacht spelen op het gras?
  6. Diervriendelijk: kan ik mijn dieren hierop laten lopen (honden of katten)?
  7. Materiaal: welke bestanddelen zijn gebruikt (zoals polyetheen, polyethyleen, polypropyleen, polypropeen)?
  8. Vezelvorm: hoe de spriet gevormd is (C-shape of mogelijk een flat-shape)?
  9. Waterafvoer: laat goed laat de mat water door?
  10. Ingeweven mosdraad: geeft een extra natuurlijke beleving aan het gras.
  11. Look: wil je liever iets lichter- of donkerder groen (dennegroen) of ben je op zoek naar geel, rood of ander gekleurd gras?
  12. Instrooien: is het noodzakelijk om het grastapijt ook in te strooien?

Altijd een strak groen gazon?

Vergelijk kunstgras experts en bestel tegen de laagste prijs in de outlet.

Kunstgras voor in de tuin

In de winter, het voorjaar, de zomer en de herfst een prachtig groen gazon zonder dat je het hoeft te onderhouden? Kunstgras maakt dit eenvoudig mogelijk. Door de nieuwste ontwikkelingen is het niet of nauwelijks te onderscheiden van een echt gazon. Het geeft een natuurlijke uitstraling en de levensduur is hoog.

  • Onderhoudsvrij: niet langer bijzaaien, ontmossen, besproeien, verticuteren, onkruid wieden.
  • Het kan wel tegen een stootje(zowel bij hitte als sneeuw en vrieskou).
  • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Eefde kan al vanaf €22,50 voor een vierkante meter.

Informatie over kunstgras op het terras of balkon

Met kunstgras leggen op je balkon of terras ervaar je echt het gevoel van buiten. Voor op terrassen zijn er speciale matten met een korte spriet. Het is zachter dan tegels en je hebt meteen het tuingevoel. De eigenschap “waterdoorlatend” is cruciaal. Je vind dit product bij bouwmarkten en winkels als Praxis, Hornbach, Gamma, Action, Karwei of Leenbakker, Kwantum, Carpetright, Ikea, Intratuin.

  • Je krijgt hiermee een natuurlijke en gezellige look.
  • Geschikt voor kinderen om te spelen
  • Voor een terras van 10 m2 moet jij rekenen op +/- €265,00.

Kunstgras speelveld voor de kinderen

Kinderen zijn dol op buiten spelen. Kunst speelgras is dan ook een uitkomst. Kinderen kunnen er onbezorgd op spelen en voetballen. Tevens biedt het extra veiligheid in combinatie met speelgoed, een wipwap of ander speeltoestel. Steeds vaker wordt speelgras met valdemping geleverd.

  • Kinderen kunnen tijdens elk seizoen onbezorgd buiten spelen.
  • Een handige ondergrond voor speelgoed, een wipwap of ander speeltoestel.
  • Zo’n kunstgras speelveld laten plaatsen in Eefde is al mogelijk voor €24,00 per strekkende meter.

Kunstgras als sportveld

Onbezorgd sporten op namaak grasmatten is de afgelopen jaren sterk gegroeid. In het bijzonder bij sporten zoals hockey, tennis, voetbal, golf, korfbal en nog veel meer sporten. Je hebt er ontzettend veel gemak van. Je hebt maar heel weinig onderhoud, je kunt er elke dag van het jaar op sporten, en het gaat met gemak 10 tot 15 jaar mee.

  • Elke maand een professionele grasmat.
  • Je hebt nauwelijks onderhoud en kostenbesparend.
  • Voor kunstgras sportvelden zijn er geen vaste prijzen. Kies uitsluitend voor een betrouwbare kunstgras specialist in Eefde.

Kunstgras voor huizen

Dit type kunstgras tapijt kan je ook prima binnen gebruiken. We zien het regelmatig bij een speelhal, beursstand of winkelvloer. Ook in een woning (speel- of kinderkamer) is het iets dat we meer en meer terugzien. Een groen grastapijt voor binnen biedt een unieke uitstraling en kan prima doorgaan voor vloerbedekking.

  • Kunstgras voor binnen is eenvoudig te leggen.
  • Te bestellen in diverse tinten die aansluiten bij jouw wensen.
  • Ideaal voor een game- of speelkamer.

Prijzen en aanbiedingen van grastapijt in Eefde maart 2023

Wil je zo snel mogelijk jouw grasveld vervangen? Dan wil jij vast meer details over de onkosten? De kosten van kunstgras worden in de basis berekend aan de hand van poolhoogte, waterdoorlaatbaarheid en de vezelvorm. Het goedkoopste kunstgras in Eefde is al te koop vanaf. €12,00 voor één m2. In de tabel hieronder vind je de prijzen van grastapijt in Eefde. Dit is een totaalprijs inclusief legservice. Je bent een stuk goedkoper uit door bepaalde handelingen zelfstandig te doen. Via de kunstgras-vergelijker lees je ook meer over Voordelen van kunstgras.

TypeEchtheidSprietlengteKosten per m2
GoedkoopNamaak2 – 3 mm€19,25
AlgemeenStandaard11 mm€28,25
GangbaarRedelijk22 mm€39,25
GeweldigPrachtig44 mm€51,00
WereldsFantastisch echt54 mm€68,75
Weergave met kosten van kunstgras in Eefde (aanbieding).
kunstgras-eefde

Altijd scherpe aanbiedingen met grastapijt

Kies voor een geschikt hovenier.

De beste hoveniers en tuinbedrijven in Eefde

Tegen lage kosten en in korte tijd kunstgras laten aanleggen in Eefde? Het is van groot belang dat dit op de juiste manier wordt geregeld zodat de grasmat jaren in topconditie blijft liggen. Je kunt dit het beste overlaten aan een tuinman uit de gemeente Lochem. In de bijgaande tabel verzamel je adres- en contactgegevens van professionele hoveniers (provincie Gelderland) die jou kunnen ondersteunen bij het adviseren van de juiste materialen en kunstgras leggen in en rondom je huis. Op dit portaal vind je ook tuinbedrijven in Rietmolen, Neede, Rekken, Beltrum en Eibergen.

ABCDE

Plaats een reactie