Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Gekleurd kunstgras

Iedereen is bekend met het groene kunstgras dat tegenwoordig in menig voortuin en achtertuin of balkon te vinden is. Maar er is tegenwoordig nog een hele nieuwe trend met dit product aan de gang: kunstgras in kleur. Ja je leest het goed. Grijs kunstgras is populairder dan ooit voor gebruik in woningen of bedrijfspanden, maar ook antraciet, beige, lichtgrijs, zwart en felle kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Kunstgras in kleur kopen

Er zijn speciale webshops en tapijtwinkels die een assortiment aan gekleurde grasmatten kunnen leveren. Voor veel mensen zal dit geen optie zijn, maar wil je een keer iets unieks uitproberen dan moet je het zeker bekijken. Even niet dat standaard groene gras, maar een leuke vrolijk tint in de tuin. Alles is mogelijk. Het product is beschikbaar in zowel grasmatten, als grastegels en op langer rollen.

Wat is het verschil met de normale tinten?

Veel mensen denken dat gekleurd kunstgras enkel voor binnen is (bijvoorbeeld voor evenementen, beurzen en kantoren). Maar niets is minder waar. Eigenlijk verschilt het qua kwaliteit en materiaal niet van de normale producten die in de tuin liggen. Enkele de tint is anders. Het gaat net zo lang mee, is kindvriendelijk, heeft een leuke uitstraling en is bestand tegen elk weertype.

5 Voordelen

Als korte samenvatting hebben we hieronder nog even de top 5 pluspunten van gekleurd kunstgras op een rijtje gezet. Wij zijn erg enthousiast over deze mogelijkheid. Zowel voor particulier gebruik als voor bedrijfstoepassingen en het onderwijs.

  1. Je geeft je tuin een unieke uitstraling, passend bij je huis.
  2. Je kunt opvallen met felle en vrolijke tinten.
  3. Werkelijk leverbaar in tientallen verschillende kleuren.
  4. Kindvriendelijk (leuk voor een kinderkamer of op school).
  5. Geschikt voor zakelijk gebruik (leverbaar in huisstijl kleuren).