Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Lochem

Is het tijd voor een mooi en strak grasveld? Maar heb je niet echt groene vingers? Bekijk dan de mogelijkheden van kunstgras in Lochem. Grastapijt wordt steeds beter. Het geeft een heel mooi aanzicht, je hebt er bijna geen onderhoud aan en kan het wel tegen een stootje. Tevens worden de kosten ook steeds interessanter. Op dit portaal onderzoek je aanvullende informatie over allerlei types kunstgras inclusief een keuzehulp. Ook bieden we aanvullende info over de onkosten, aanbiedingen en leginstructies.

 • Kunstgras bestaat uit speciaal ontwikkelde vezels.
 • Dit is erg geschikt voor je voor- en achtertuin, een terras of balkon of voor speelvelden. En het wordt natuurlijk gebruikt in de sport.
 • Reden voor deze aankoop: dat jij het gehele jaar van een mooie groene grasmat kunt genieten.
 • Verder heb je er nauwelijks werk mee, gaat het wel 20 jaar mee, en kan het prima omgaan met extreem weer.
 • Kunstgras is verder uitermate geschikt voor jonge gezinnen met kinderen (en huisdieren).
 • Een kwalitatieve nep grasmat voor een terras of tuin is al te koop vanaf €15,00 per m2.

Razendsnel en voor lage prijzen kunstgras inkopen?

Bekijk experts en ontvang een gratis staal.

Kunstgras laten leggen in Lochem

Zelf een kunstgrasmat aanleggen is een vak apart. Moet het binnenkort al gedaan worden of ben je zelf niet zo’n klusser? Besteed het dan uit aan de kunstgras legservice in Lochem. Een handige hovenier kan het hele proces overnemen. Het kost je amper tijd, je hoeft ook geen voorwerk te doen en je weet ook zeker dat het helemaal netjes aangelegd wordt. Via onze nieuwsberichten kan je ook terecht voor meer info over Goed kunstgras kopen.

Info en voordelen van zelf leggen
Als je handig bent of zin in een uitdaging hebt is kunstgras zelf leggen een goed idee. Het kost wat voorbereiding, maar je kunt enorm veel besparen. Door middel van het stappenplan hieronder zullen we dat verduidelijken. Je kunt ook specifieke werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Het schoon maken van de grond en het prepareren van de ondergrond zijn eenvoudig zelf voor elkaar te maken. Het leggen van de nieuwe grasmat laat je over aan de expert.

De 8 stappen van het kunstgras leggen

 1. Ondergrond schoonmaken

  Verwijder het oude gras. Zorg voor een strakke onderlaag die goed gedraineerd is.

 2. Gelijktrekken

  Breng een zandbed aan (5 tot 10 cm). Egaliseer de ondergrond (bijv. met een lange stok of waterpas).

 3. Drukverdelend stabilisatiedoek

  Leg het stabilisatiedoek op de zandlaag. Het voorkomt dat er onkruid doorkomt en zo krijgt je niet zo snel deuken en putten.

 4. Positioneer het kunstgras

  Leg de matten op de juiste plek en trek eventuele plooien recht. Het is het fraaist als je het gras zo legt dat je tegen de vleug inkijkt. Houd altijd wat ruimte over aan de zijkanten.

 5. Op maat snijden

  Ga het kunstgras op maat snijden. Dit doe je met een lang mes. Het is belangrijk dat de naden goed tegen elkaar aanliggen.

 6. Delen verlijmen

  Is jouw gazon breder dan 4 meter? Dan zul je te maken krijgen met naden. Je kunt het aan elkaar lijmen met een zelfklevende nadenband.

 7. Verankeren

  Met de handige kunstgras haken zet je het geheel vervolgens vast. Plaats de haken om de 50 cm langs de randen van de mat.

 8. Opborstelen

  Je krijgt het grastapijt vaak op rol geleverd (dus moet de pool nog uitzetten). Borstel het tegen de pool in zodat de sprieten mooi rechtop gaan staan. Daarbij kan je het geheel inzanden met kwartszand zodat het nog een beetje extra verzwaard wordt.

Keuzehulp: welk kunstgras is de beste?

Via kunstgras geniet je elke dag opnieuw van een mooi en strak grasveld. Het is tegenwoordig helemaal niet meer te merken dat je met nep gras te maken hebt. Geen onkruid delen en je hoeft het niet winterklaar te maken of te onderhouden. Hoe klinkt dat? Je hebt de keuze uit veel soorten, kleuren en formaten. Er zit veel verschil in kwaliteit, echtheid, lengte en uv-bestendigheid. Deze keuzehulp kan je gebruiken bij het vergelijken van het beste kunstgras in Lochem.

12 tips en tricks bij het kunstgras bestellen in Lochem

 1. Natuurlijkheid: lijkt het nét een echte grasmat, of zie je meteen dat het namaak is?
 2. Zachtheid: kun je er fijn op liggen?
 3. Lengte: wat is de lengte van de vezels (11 mm tot 50 mm)?
 4. Servicevoorwaarden: krijg ik UV-garantie op het gras?
 5. Kindvriendelijk: is het te gebruiken als speelgras?
 6. Diervriendelijk: is het geschikt voor gebruik in combinatie met huisdieren?
 7. Materiaal: hoe komt het gras tot stand (denk aan polyethyleen, polyurethaan, polyetheen, polypropeen)?
 8. Vorm van de vezels: welke vorm heeft de pool (C-shape of W-shape)?
 9. Waterbestendig: hoe reageert het gras op plots veel water?
 10. Mosdraad: geeft een natuurlijk gevoel aan het gras.
 11. Look: donkergroen, lichtgroen (of legergroen) of wil je liever gekleurd kunstgras?
 12. Invegen: is het nodig om het kunstgras in te strooien?

Snel en voordelig een strak en groen grasveld?

Vergelijk kunstgras leveranciers en vind de beste deals in de outlet.

Alles over kunstgras in de tuin

12 maanden per jaar een mooie groene tuin zonder dat je er iets aan hoeft te doen? Namaak gras in de tuin heeft heel veel voordelen. Door de nieuwe productietechnieken is het niet of nauwelijks te onderscheiden van een echt gazon. Het geeft een natuurlijke uitstraling en het is een duurzame keuze.

 • Geen onderhoud: niet meer maaien, onkruid wieden, bijzaaien, bemesten, ontmossen.
 • Mooi in elk klimaat of weertype (ook bij hitte of kou).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Lochem regel je al vanaf €18,00 per M2.

Kunstgras op het terras of balkon

Met kunstgras op het balkon of terras heb je ook zonder tuin het gevoel van buiten. Op terrassen raden we je aan te kiezen voor een korte spriet. Dit voelt lekker zacht aan en geeft een kleurrijke sfeer. Een goede waterdoorlaatbaarheid is onmisbaar. Dit type product ligt vaak wel goedkoop bij bouwmarkten en winkels als Action, Gamma, Hornbach, Karwei, Hubo of Kwantum, Carpetright, Ikea, Welkoop, Leenbakker.

 • Het biedt een vrolijke en gezellige look.
 • Het is onderhoudsvriendelijk.
 • Voor een terrasje van zo’n 10 vierkante meter betaal je plus minus €250,00.

Informatie en voordelen van speelveld kunstgras

Veel kinderen houden van rennen en spelen. Kunst speelgras is dan ook een uitkomst. Kinderen kunnen er altijd op spelen zonder vies te worden. Ook is het heel geschikt voor trampolines of schommels. Steeds vaker wordt dit besteld in combinatie met valdemping.

 • Kinderen kunnen elke dag van het jaar spelen op een schoon en groen gazon.
 • Een handige ondergrond voor o.a. speeltoestellen en trampolines.
 • Dit kunstgras speelveld laten plaatsen in Lochem regel je al vanaf €19,50 voor een m2.

Kunstgras sportvelden

Sporten op namaak grasmatten is bijna niet meer weg te denken. Vooral bij sporten als tennis, hockey, voetbal en golf. Het heeft dan ook veel pluspunten. Het is gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud, het is het hele jaar door te bespelen, en het is hartstikke sterk.

 • Altijd sporten op een perfecte grasmat.
 • Onderhoudsarm en het gaat lang mee.
 • Voor kunstgras sportvelden zijn er geen vaste prijzen. Je kunt meer informatie opvragen bij een kunstgras specialist in Lochem.

Kunstgras voor binnen

Een kunstgras tapijt zien we steeds vaker binnen. Het is bijvoorbeeld gewild bij een winkelpand, evenement of speellocatie. Ook in een woning (speel- of kinderkamer) komen we dit regelmatig tegen. Een gekleurd of gewoon groen grastapijt voor binnen is iets unieks en kan gebruikt worden i.c.m. andere vloerbedekkingen.

 • Kunstgras voor binnen geeft een creatief effect.
 • Te krijgen in bijna elk denkbare kleur die passend zijn in elk type woning.
 • Een perfecte ondergrond voor een speelkamer.

Kosten en aanbiedingen van grastapijt in Lochem juli 2024

Is jouw tuin ook toe aan een nieuwe grasmat? Dan ben je vast nieuwsgierig naar een prijsindicatie? De uiteindelijke kosten van kunstgras zijn afhankelijk van poolhoogte, dichtheid van de grassprieten en de gebruikte materialen. Het goedkoopste kunstgras in Lochem bestel je al vanaf €16,00 / m2. In de tabel hieronder check je de prijzen van grastapijt in Lochem. Dit zijn de totaalprijzen met leggen. Er is veel geld te besparen door zelf al de oude grasmat af te voeren. Via de kunstgras-vergelijker vind je ook meer info over Kunstgras voor kinderen.

TypeEchtheidSprietlengtePrijs per m2
GoedkoopNep2,5 mm€22,00
Low-endGemiddeld6 mm€27,50
Gewoon3 sterren30 mm€41,25
BeterPrachtig43 mm€50,25
TopklasseFantastisch echt51 mm€69,75
Actuele kosten van kunstgras in Lochem (aanbieding).
kunstgras-lochem

Het beste grastapijt voor de laagste prijs

Uiteraard bij professionele hoveniers.

Vind een erkende hovenier of tuinbedrijf in Lochem

Betaalbaar en direct kunstgras laten aanleggen in Lochem? Het is van groot belang dat dit grondig en goed gebeurt zodat het ook lang mee gaat. Laat deze werkzaamheden dan ook doen door een een tuinman uit de gemeente Lochem. In onderstaand schema bekijk je adres- en contactgegevens van erkende hoveniers (provincie Gelderland) die jou van dienst kunnen zijn met het kiezen van de juiste vezel en het vakkundig aanleggen van de matten. Op deze website kom je ook in contact met leveranciers in Bronckhorst, Zutphen, Berkelland, Oost Gelre en Aalten.

📝 Nog geen bedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen bedrijven gevonden. Jouw bedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Veelgestelde vragen nepgras

Wat betaal ik voor kunstgras in de tuin?
De prijzen voor het aanleggen van kunstgras in omgeving Lochem kun je berekenen door te kijken naar 2 facetten: het materiaal en de legkosten. Gebaseerd op poolhoogte, dichtheid en de echtheid betaal je tussen de €18,00 – €32,00 p/m2. Daarbij heb je nog de kosten van het leggen van de rollen (ligt tussen de €8,00 tot €21,00 per vierkante meter). Ook heb je soms te maken met extra zaken nodig zoals valdemping, instrooizand, stabilisatiedoek, lijm, gereedschap.

Kan ik zelf mijn kunstgras aanleggen?
Ja, dat is geen probleem. Onze experts schreven daarvoor het speciale stappenplan. Zorg wel voor de juiste voorbereiding. Start met een rechte en stevige ondergrond met een goede waterafvoer. Bestel altijd net iets meer gras (hou rekening met snijverlies). Lijm de delen aan elkaar met een zelfklevende lijmband en sla het vast met de haken / pennen. Zorg ervoor dat je de kunstgrasmat regelmatig schoonmaakt en opborstelt.

Hoe kindvriendelijk is kunstgras?
Uiteraard is kunstgras zeer geschikt voor gebruik door kinderen (en huisdieren zoals honden en katten). Vloerbedekkingen die aangeboden worden voldoen aan de eisen die hiervoor gesteld zijn (geen losse stukjes en valdempend). Gecombineerd met met speciale valdempende platen creëer je een veilige omgeving bij een glijbaan, klimrek, trampoline of speelweide.

Hoe werken kunstgras coupons?
Wil jij een klein (dak)terras of balkon voorzien van grastapijt? Een mooie restpartij moet je dan zeker eens overwegen. Dit zijn snijafval restanten van uitstekende kwaliteit, geschikt voor kleine oppervlaktes. Je kunt ze bestellen tijdens de kunstgras outlet. Op deze manier kan je wel heel voordelig restpartijen kunstgras in Lochem kopen. Handig om te onthouden: coupons kunnen kleurverschil vertonen (vergelijk altijd goed).

Hoeveel garantie zit er op grastapijt?
Elk product kan zijn eigen voorwaarden hebben. Gemiddeld gezien zit dit wel goed met een termijn van 5 tot wel 20 jaar. Denk dan met name aan ongewone slijtage en het (UV) verkleuren van het gras. Het is verstandig om duidelijk af te spreken op welke garantievoorwaarden je kunt terugvallen.


Alle plaatsen in deze gemeente

Plaats een reactie