Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Aagtekerke

Vind je het tijd voor een mooi groen gazon? Maar ben je niet zo’n tuinier? Informeer dan eens naar kunstgras in Aagtekerke. Grastapijt heeft veel pluspunten. Het zorgt voor een aantrekkelijk aanzicht, is onderhoudsvriendelijk en het kan wel tegen een stootje. Bovendien kan je het vrij goedkoop leggen. Op deze pagina tref je aanvullende informatie over meerdere modellen kunstgras ondersteund met praktische tips. Daarbij tref je uitgebreide informatie over de kosten, aanbiedingen en instructies voor het leggen.

 • Kunstgras bestaat uit speciaal ontwikkelde vezels.
 • Dit wordt toegepast in je voor- en achtertuin, op het terras of een balkon of voor speelplekken. En we zien het natuurlijk terug bij het voetbal en de hockey.
 • Positief hieraan is dat je vanaf het eerste moment een mooi groen tapijt hebt.
 • Ook hoef je niet te maaien of onkruid te wieden, kan het intensief gebruikt worden, en heeft het geen last van hitte, sneeuw of regen.
 • Kunstgras is daarnaast ook erg geschikt voor gezinnetjes met kinderen (en dieren).
 • Een kwalitatieve nep grasmat voor in jouw eigen tuin koop jij al voor c.a. €18,25 per vierkante meter.

Probleemloos en voor lage prijzen kunstgras achter je huis?

Bekijk vakmannen en ontvang gratis staal / proefstukje.

Kunstgras laten leggen in Aagtekerke

Kunstgras leggen is een heel precies klusje. Zoek jij naar een kortetermijnoplossing of ben je niet zo handig? Laat dit dan doen door een kunstgras legservice in Aagtekerke. Een ervaren medewerker kan het van A tot Z voor je uit handen nemen. Het kost je amper tijd, de gehele planning wordt overgenomen en je hebt gegarandeerd een perfect eindresultaat. Via onze experts kan je ook terecht voor onderwerpen als Kunstgras voor terras.

Zelf aanleggen
Als je handig bent of zin in een uitdaging hebt is kunstgras zelf leggen een goed idee. Dit kan veel geld besparen. In het stappenplan hierna gaan we in op alle details. Je kunt ook specifieke werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Het uitzetten en afgraven van de ondergrond en het vlak maken van de ondergrond zijn eenvoudig zelf voor elkaar te maken. Het op maat maken van de nieuwe grasmat kan je dan uitbesteden aan de specialist.

De 8 stappen van het kunstgras leggen

 1. Oude ondergrond verwijderen

  Verwijder de oude grasmat. Zorg voor een stabiele en sterke onderlaag en zorg voor correct afschot.

 2. Uitvlakken

  Breng een laag stratenmakerszand aan. Maak de ondergrond zo vlak mogelijk, dit kan met een balk / waterpas of een trilplaat.

 3. Stabilisatiedoek

  Knip het stabilisatiedoek op maat. Het fungeert als anti-worteldoek zodat onkruid geen kans krijgt en zo krijgt je niet zo snel deuken en putten.

 4. Stroken kunstgras uitrollen

  Zorg dat de matten op de geschikte plek liggen en trek eventuele plooien recht. Het geeft het mooiste effect wanneer je tegen de spriet-richting in kijkt. Houd altijd wat ruimte over aan de zijkanten.

 5. Naden snijden

  Snijd de graszoden op maat. Dit doe je met een lang mes. Zorg dat alle delen / naden strak tegen elkaar liggen.

 6. Verlijmen

  Is de tuin meer dan 4 meter breed? Dan zul je te maken krijgen met naden. De losse delen maak je aan elkaar vast met een lijmband of speciale kunstgraslijm.

 7. Maak alles vast

  Door gebruik te maken van de onzichtbare kunstgras haken kan je de mat vast zetten. Wij adviseren om deze om de 50 centimeter aan te brengen.

 8. Opborstelen

  De nieuwe grasmat wordt af fabriek op rol bezorgd wat betekent dat de sprieten vaak nog platgedrukt zijn. Borstel voorzichtig tegen de vezelrichting in voor een kwalitatief eindresultaat. Eventueel kan je het gras instrooien met kwartszand om het proces van het platliggen wat te vertragen.

Keuzehulp: wat is het beste kunstgras?

Dankzij kunstgras kan jij op elk moment genieten van een prachtig groene tuin. Met de hedendaagse technieken is het echt niet meer te merken dat je met nep gras te maken hebt. Geen vieze plekken en je hoeft het niet winterklaar te maken of of te bemesten. Dat wil toch iedereen? Je hebt de keuze uit velerlei modellen en fabrikanten. Kijk vooral goed na kwaliteit, look, spriethoogte en milieuvriendelijkheid. Onze keuzehulp komt van pas bij het uitzoeken van het beste kunstgras in Aagtekerke.

12 tips en tricks bij het kunstgras bestellen in Aagtekerke

 1. Natuurlijk: is het een mooie, volle mat of zie je meteen dat het namaak is?
 2. Zachtheid: is het materiaal lekker zacht?
 3. Lengte: wat is de hoogte van het gras (10 mm tot 50 mm)?
 4. Garantie: hoe lang krijg ik garantie op het verkleuren en loslaten van de vezels?
 5. Kindvriendelijkheid: is het te gebruiken als speelgras?
 6. Diervriendelijkheid: kunnen huisdieren hier ook op lopen (katten / honden)?
 7. Materiaal: waar is het gras van gemaakt (standaard polypropyleen, polypropeen, polyurethaan, polyethyleen)?
 8. Vorm van de vezels: wat is de vorm van de pool (C-shape of W-shape)?
 9. Waterafvoer: zitten er bijvoorbeeld drainagegaten in de tapijtrug?
 10. Ingeweven mosdraad: zorgt voor extra steun en een zacht gevoel.
 11. Uitstraling: welke kleur groen wil je (zoals antiekgroen) of misschien gekleurd kunstgras?
 12. inveegzand: wordt het aangeraden om het in te vegen met kwartszand?

Het hele jaar door een prachtig groen grasveld?

Vergelijk kunstgras leveranciers en vind de beste aanbieding in de outlet.

Kunstgras in de tuin leggen

Het hele jaar door een mooi en strak groen gazon zonder dat je het hoeft te onderhouden? Kunstgras maakt dit eenvoudig mogelijk. Door de nieuwste hoogpolige matten lijkt het net of je echt gras achter je huis hebt liggen. Het geeft een natuurlijke uitstraling en het is milieuvriendelijk.

 • Niet langer besproeien, bemesten, maaien, ontmossen, bijzaaien.
 • Blijft mooi onder alle weersomstandigheden (ook bij vrieskou of hete zomers).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Aagtekerke is al beschikbaar vanaf €18,50 per vierkante meter.

Kortpolig kunstgras voor terrassen en balkon

Met kortpolig kunstgras voor terrassen en balkon haal je het buitengevoel echt naar boven. Voor op balkons zijn er speciale matten met een korte spriet. Het voelt lekker zacht en heeft een warme uitstraling. De juiste drainage is een belangrijk aandachtspunt. Vaak goedkoop aan te schaffen bij bouwmarkten en winkels als Gamma, Hubo, Karwei, Praxis, Action of Leenbakker, Ikea, Welkoop, Intratuin, Carpetright.

 • Je geeft het balkon een leuke en hippe look.
 • Het is een veilige ondergrond.
 • Voor een terras van 10 m2 betaal je plus minus €270,00.

Het voordeel van kunstgras speelveld

Kinderen spelen maar wat graag in de tuin. Kunst speelgras biedt veel voordelen. Kinderen kunnen het hele jaar op een fijn groen gazon spelen. Ook is het extra veilig voor gebruik met een zwembad, glijbaan of trampoline. Doorgaans wordt dit besteld in combinatie met valdemping.

 • Kinderen kunnen tijdens elk seizoen spelen in de buitenlucht op een veilige mat.
 • Een veel gekozen ondergrond voor buiten speeltoestellen of zwembaden.
 • Een kunstgras speelveld laten plaatsen in Aagtekerke kan al voor €15,50 de meter.

Soorten kunstgras om te sporten

Sporten uitoefenen op namaak grasmatten gebeurt steeds meer. Vooral bij sporten als voetbal, hockey maar ook in het fitness. Het heeft veel voordelen. Je hebt maar heel weinig onderhoud, je hebt altijd een strak speelveld, en het is hartstikke sterk.

 • Altijd sporten op een perfecte grasmat.
 • Je hebt nauwelijks onderhoud en kostenbesparend.
 • De prijzen hangen af van de sport die gespeeld wordt. Meer weten? Vraag informatie op bij de kunstgras specialist in Aagtekerke.

kunstgras voor woningen

Zo’n kunstgras tapijt kan je ook prima binnen gebruiken. Het is bijvoorbeeld gewild bij beurzen, evenementen of in winkels. Ook in speelruimtes of slaapkamers kan het een prettig vloertype zijn. Een groen of gekeurd grastapijt grastapijt voor binnen geeft een speels effect en dient uitstekend als vloerbedekking.

 • Kunstgras voor binnen zorgt voor een bijzonder effect.
 • Het aanbod bestaat uit uiteenlopende kleuren en geeft een bijzondere twist aan jouw woning.
 • Ideaal voor een game- of speelkamer.

Onkosten en aanbiedingen van grastapijt in Aagtekerke mei 2024

Wil je op korte termijn aan de slag met jouw tuin? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de kostprijs? De uiteindelijke kosten van kunstgras worden in de basis berekend aan de hand van lengte van de grassprieten, dichtheid en de hoeveelheid vezels. Het goedkoopste kunstgras in Aagtekerke bestel jij al voor €11,75 voor een meter. In het bijgaande overzicht controleer je de prijzen van grastapijt in Aagtekerke. Dat zijn zogenaamde all-in prijzen (incl. leggen). Er is veel geld te besparen door verschillende onderdelen zelf uit te voeren. Op dit portaal lees je ook meer over Zelf kunstgras leggen.

TypeEchtheidLengtePrijs per m2
ActieNiet echt3 mm€18,50
InstapMatig6 mm€31,50
GangbaarGoed20 mm€41,75
SupremeNet echt39 mm€49,50
WereldsLevensecht54 mm€70,00
Overzicht met kosten van kunstgras in Aagtekerke (aanbieding).
kunstgras-aagtekerke

Grastapijt aanbiedingen voor lage prijzen

Uitsluitende bij erkende hoveniers.

Professionele hoveniers en tuinbedrijven in Aagtekerke

Betaalbaar en snel kunstgras laten aanleggen in Aagtekerke? Het is essentieel dat je dat laat uitvoeren door een specialist zodat de kwaliteit jarenlang goed blijft. Dit is dus typisch een klus voor een tuinman uit de gemeente Veere. In de vergelijker hieronder bekijk je contactgegevens van plaatselijke hoveniers (provincie Zeeland) die je kunnen helpen met advisering, de verkoop en het aanleggen van het kunstgras. Op deze pagina bekijk je ook snel tuinexperts in Westkapelle, Domburg, Oostkapelle, Vrouwenpolder en Serooskerke.

📝 Nog geen bedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen bedrijven gevonden. Jouw bedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De meest gestelde vragen over nepgras

Hoe duur is kunstgras?
De all-in kosten van het aanleggen van kunstgras in omgeving Aagtekerke bestaan uit 2 onderdelen: de graszoden en de legkosten. Uitgaande van hoogte van de pool, zachtheid en het materiaal schommelen de prijzen tussen de €19,00 – €31,00 voor een vierkante meter. Hierbij heb je nog de kosten van het leggen van de rollen (ligt tussen de €11,00 tot €21,00 de meter). Ook zijn er soms nog extra zaken nodig zoals instrooizand, grondpennen, brekerzand, lijm, gereedschap.

Kan ik kunstgras zelf leggen?
Ja, dit is zeker een optie. Speciaal voor de doe-het-zelvers bieden wij het acht-stappen plan. Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Realiseer een sterke en stabiele onderlaag en zorg voor correct afschot. Zorg ervoor dat je genoeg gras inkoopt (hou rekening met snijverlies). Verlijm de verschillende delen en zet de randen vast met de unieke pennen. Let erop dat je het onderhoud blijft uitvoeren (o.a. kunstgrasmat opborstelen).

Is het geschikt voor kinderen?
Ja, kunstgras is schoon, zacht en dus erg kindvriendelijk (dat is ook het geval voor huisdieren zoals honden en katten). Artikelen die je kunt kopen in Nederland voldoen aan alle strenge gestelde eisen (geen grote korrels en waterbestendig). Gecombineerd met valdemping platen bied je nog meer veiligheid bij schommels, trampolines of een speelweide.

Wat zijn kunstgras coupons?
Wil jij een klein (dak)terras of balkon voorzien van grastapijt? Een voordelige restpartij is dan misschien wel iets voor jou. Dit zijn overblijfselen of fabriekspartijen die qua afmeting nog prima verkoopbaar zijn. Je kunt ze bestellen tijdens de kunstgras outlet. Door hiervan te profiteren kan je voor een prikkie restpartijen kunstgras in Aagtekerke kopen. Bedenk wel: houdt altijd goed in de gaten of er kleurverschillen zijn bij de coupons.

Heb ik recht op garantie?
Elke leverancier beschikt over een unieke set voorwaarden. In de meeste situaties zit dit wel goed met garanties tot wel 15 jaar. Hiervan kun je gebruik maken bij het loslaten van de vezel en zogenaamde UV-garantie. Wij raden aan om duidelijk af te spreken welke rechten en plichten de verkoper heeft.

Plaats een reactie