Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras voor terras

Wie zijn terras wat extra uitstraling wil geven kan tegenwoordig prima kiezen voor kunstgras. De bedoeling van een terras is een stukje tuin creëren waar je ontspannen kunt zitten. Waar je kan genieten van rust en de omgeving. Waar je kan recreëren, gezellig borrelen, dineren of een spelletje spelen. Een standaard tegelvloer is prima, maar wat extra gezelligheid en warmte door middel van een kunstgrasmat is dan extra handig.

Minder onderhoud aan het terras

Veel mensen willen zo min mogelijk onderhoud aan het terras hebben. Er staan doorgaans tafels, stoelen, een parasol, een BBQ en wat andere tuinmeubels. Wanneer je dit plaats op normaal gras, moet je bij het maaien altijd alles verplaatsen. Niet heel praktisch dus. Vloertegels zijn als handiger, maar missen soms wat uitstralen. Door op het terras kunstgras te laten leggen heb je het beste van beiden. Een ruimtelijke en “landelijke” uitstraling zonder al te veel onderhoud.

Dakterras met gras bedekken

Wanneer we kijken naar een dakterras is dat vaak een sfeerloos en functioneel ingericht stukje van de woning of het appartement. Het toepassen van dakterras kunstgras kan dan een leuke oplossing zijn. Je brengt meer kleur aan, het voelt “natuurlijk” en je zult meer gebruik van deze ruimte gaan maken. Je kunt het eenvoudig verlijmen op een vlakke tegelondergrond of aanleggen op een ander type waterdoorlatende ondergrond.

Bestendig tegen elk weertype

Wist jij dat kunstgras bestand is tegen alle weersomstandigheden. Doordat het 100% weersbestendig is kan het dus overal worden aangelegd. Of het nu een klein of groot oppervlak is. Zowel in de winter als de zomer kun je op je terras genieten van je perfecte grasmat. Tevens is het brandwerend. Je kunt dus met een gerust hart gaan BBQ’en of ’s avonds de vuurkorf gebruiken.