Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Nieuwpoort

Is het tijd voor een mooie en strakke groene tuin? Maar ontbreekt het je aan de tijd? Informeer dan eens naar kunstgras in Nieuwpoort. Grastapijt heeft veel pluspunten. Het geeft een heel mooi aanzicht, behoeft weinig onderhoud en is erg duurzaam en milieuvriendelijk. Daarbij is het aantrekkelijk geprijsd. Op Kunstgrasrevolutie.nl lees je belangrijke informatie over de verschillende modellen kunstgras ondersteund met tips om jouw keuze te vereenvoudigen. Daarbij bieden we aanvullende info over de huidige prijzen, aanbiedingen en vind je instructies voor het zelf leggen.

 • Kunstgras wordt gemaakt van een flexibele kunststof en sterke garens.
 • Dit is zeer aantrekkelijk voor tuinen, een (dak)terras, balkon of als speelveld voor de kinderen. We zien het daarnaast ook veel in de sport.
 • Reden voor deze aankoop: dat jij het gehele jaar kunt genieten van een groene grasmat.
 • Bovendien heb je er bijna geen omkijken naar, kan het wel tegen een stootje, en heeft het geen last van hitte, sneeuw of regen.
 • Kunstgras is daarnaast ook erg geschikt voor kinderen en huisdieren.
 • Een plastic grasmat voor een complete tuin is al te koop vanaf €17,25 voor één m2.

Snel en zonder hoge kosten kunstgras bestellen?

Bekijk leveranciers en ontvang een gratis staal.

Kunstgras laten leggen in Nieuwpoort

Het aanleggen van kunstgras is best een complexe klus. Heb je geen zin in gedoe of ben je niet zo handig? Laat het dan doen door de kunstgras legservice in Nieuwpoort. Een handige hovenier kan het hele proces overnemen. Je hoeft zelf praktisch niets te doen, je hoeft geen gereedschap te huren, en je weet zeker dat je garanties behoud. Via onze nieuwsberichten kan je ook terecht voor onderwerpen als Kunstgras voor speelveld.

Informatie en tips over zelf leggen
Vanzelfsprekend kan je het kunstgras zelf leggen. Dit bespaart een hoop geld. In onderstaand stappenplan geven we hier een toelichting op. Je kunt ook kiezen om deels iets zelf te doen. Het afvoeren dan het oude gras en ophoogzand aanbrengen kan je in overleg in eigen beheer uitvoeren. Het leggen van de nieuwe grasmat wordt dan gedaan door de hovenier.

8-stappenplan voor kunstgras leggen

 1. Stabiele ondergrond

  Verwijder eerst het eventuele oude gras. Zorg voor een stabiele en sterke onderlaag en zorg voor de waterafvoer.

 2. Uitvlakken

  Breng een zandbed aan (5 tot 10 cm). Egaliseer de vloer nu, dit kan met een balk / waterpas of een trilplaat.

 3. Stabilisatiedoek

  Leg het stabilisatiedoek op de grond. Het fungeert als anti-worteldoek zodat onkruid geen kans krijgt en zo krijgt je niet zo snel deuken en putten.

 4. Rol het kunstgras uit

  Leg de matten op de juiste plek en trek eventuele plooien recht. Het is het fraaist als je het gras zo legt dat je tegen de vleug inkijkt. Zorgt dat er wat gras over de randen steekt.

 5. Op maat snijden

  Snijd het gras bij. Hiervoor moet je een scherp voorwerp (mes) kiezen. Controleer goed of de naden van de verschillende zoden goed aansluiten.

 6. Lijmen

  Bij een gazon breder dan 4 meter ontkom je niet aan een naad. Deze kan je aan elkaar lijmen met een meegeleverde lijmband of speciale kunstgrastape.

 7. Voorkom opwaaien

  Met behulp van de handige kunstgras haken zet je het geheel vervolgens vast. Sla de haken met de hamer om de 50 cm in de grond.

 8. Opborstelen

  Je krijgt het grastapijt vaak op rol geleverd en dus zijn de vezels nog platgedrukt. Borstel de mat op tegen de pool in zodat het bijna niet van een echte grasmat te onderscheiden is. Eventueel is het instrooien van kwartszand aan te raden zodat het nog een beetje extra verzwaard wordt.

Keuzehulp: wat is voor mij het beste kunstgras?

Door het leggen van kunstgras geniet je altijd van een prachtig groene tuin. Het is vandaag de dag echt niet meer te zien dat het namaak is. Geen onkruid plekken en je hoeft nooit meer te maaien of of andere onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dat wil toch iedereen? We kennen allerlei modellen en fabrikanten. Er zit veel verschil in kwaliteit van de vezels, kleur, poolhoogte en garantie. Onze adviestool is praktisch bij het selecteren van het beste kunstgras in Nieuwpoort.

Hier moet je op letten bij het kunstgras bestellen in Nieuwpoort

 1. Realistisch: heeft het een natuurlijke uitstraling, of is het duidelijk nep?
 2. Zachtheid: is het geschikt om lekker op te liggen?
 3. Poolhoogte: wat is de hoogte van het gras (11 mm tot 60 mm)?
 4. Garantie: hoe lang krijg ik garantie op het verkleuren en loslaten van de vezels?
 5. Kindvriendelijk: kunnen kinderen op deze grasmat spelen?
 6. Diervriendelijkheid: kunnen huisdieren hier ook op lopen (katten / honden)?
 7. Materiaal: welke bestanddelen zijn gebruikt (doorgaans polyetheen, polyurethaan, polypropeen, polypropyleen)?
 8. Vorm van de vezels: wat is de vorm van de pool (C-shape of oval shape)?
 9. Watervriendelijk: op welke manier wordt regenwater afgevoerd?
 10. Mosdraad: zorgt voor extra steun en een zacht gevoel.
 11. Kleur: zoek je lichtgroen, donkergroen (of appelgroen) of ben je op zoek naar geel, rood of ander gekleurd gras?
 12. Invegen: is het noodzakelijk om het kunstgras ook regelmatig in te vegen?

Snel en voordelig een prachtig groen gazon?

Vergelijk kunstgras bedrijven en bestel tegen de laagste prijs in de outlet.

Alles over kunstgras in de tuin

Het hele jaar door een prachtig groen grasveld zonder dat jij je daarvoor hoeft in te spannen? Namaak gras in de tuin heeft heel veel voordelen. Door de laatste innovaties heeft het grastapijt tegenwoordig een levensechte uitstraling. Het oogt heel natuurlijk en de kwaliteit is voortreffelijk.

 • Niet meer bemesten, bijzaaien, maaien, verticuteren, ontmossen.
 • Blijft mooi onder alle weersomstandigheden (sneeuw, vorst, hitte of regen zijn geen probleem).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Nieuwpoort kan al voor €21,00 p/m2.

Kunstgras op het balkon of terras

Met kunstgras voor op het (dak)terras of balkon haal je het buitengevoel echt naar boven. Op het balkon kun jij het beste kiezen voor een kortpolig type. Het voelt lekker zacht en geeft een kleurrijke sfeer. Een goede afvoer van regenwater is fundamenteel. Tip: bekijk het goedkope assortiment van bouwmarkten en winkels als Hornbach, Praxis, Action, Hubo, Gamma of Ikea, Welkoop, Leenbakker, Kwantum, Carpetright.

 • Het geeft een mooie en uitnodigende sfeer.
 • Het wordt nooit heet onder de voeten.
 • Voor een balkon van 10 m2 betaal je plus minus €280,00.

Kunstgras als speelveld

Kinderen spelen graag in de tuin. Kunst speelgras is perfect voor hen. Kinderen hebben zo een veilige en schone speelruimte. Daarnaast is het verstandig i.c.m. een glijbaan, klimrek of ander speeltoestel. Steeds vaker is valdemping ook een goede extra keuze.

 • Kinderen kunnen elk moment van het jaar zonder zorgen buiten spelen.
 • Een ideale ondergrond voor speeltoestellen of een trampoline.
 • Een kunstgras speelveld laten plaatsen in Nieuwpoort kan al vanaf €23,50 per strekkende meter.

Kunstgras sportvelden

Sporten uitoefenen op namaak grasmatten is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Je ziet het met name in sporten zoals hockey, tennis, voetbal, golf, korfbal en nog veel meer sporten. Je hebt er ontzettend veel gemak van. Er is bijna geen onderhoud, je kunt er in principe 365 dagen per jaar gebruik van maken en clubs hebben er jarenlang plezier van.

 • Op elk moment van het jaar een goede grasmat.
 • Onderhoudsarm en ontzettend sterk.
 • Het realiseren van een kunstgras sportveld is vakwerk. Je kunt meer informatie opvragen bij een kunstgras specialist in Nieuwpoort.

Kunstgras voor thuis

Dit type kunstgras tapijt is ook eenvoudig binnen te gebruiken. Denk dan o.a. aan winkelvloeren, beurzen of pretparken. Ook in speelruimtes of slaapkamers komen we dit regelmatig tegen. Een groen of gekeurd grastapijt grastapijt voor binnen is iets bijzonders en kan gebruikt worden i.c.m. andere vloerbedekkingen.

 • Kunstgras voor binnen zorgt voor een bijzonder effect.
 • Het is beschikbaar in bijna alle kleuren zodat het in elke woning past.
 • Erg geschikt als ondergrond voor een speelkamer.

Tarieven en aanbiedingen van grastapijt in Nieuwpoort mei 2024

Wil je zo snel mogelijk jouw grasveld vervangen? Dan ben je misschien allereerst benieuwd naar de onkosten? De kosten van kunstgras zijn afhankelijk van poolhoogte, kindvriendelijkheid en de gebruikte materialen. Het goedkoopste kunstgras in Nieuwpoort is al te koop vanaf. €11,25 per vierkante meter. In het bijgaande overzicht tref je de prijzen van grastapijt in Nieuwpoort. Dat zijn zogenaamde all-in prijzen (incl. leggen). Je bent een stuk goedkoper uit door een aantal dingen zelf te doen. Op dit portaal kan je ook terecht voor onderwerpen als Kunstgras voor in huis.

SoortEchtheidSprietlengteKosten per m2
ActieNiet echt1 – 2 mm€20,50
BasisStandaard5 mm€30,75
Modaal3 sterren28 mm€40,75
SupremeUitstekend40 mm€49,25
PremiumNiet te onderscheiden56 mm€68,25
Indicatie van kosten van kunstgras in Nieuwpoort (aanbieding).
kunstgras-nieuwpoort

Altijd scherpe aanbiedingen met grastapijt

Uitsluitende bij erkende hoveniers.

Vind een hovenier of tuinbedrijf in Nieuwpoort

Goedkoop op korte termijn kunstgras laten aanleggen in Nieuwpoort? Je wilt natuurlijk dat een vakman dit op de juiste manier doet zodat je er nog jarenlang van kunt genieten. Je kunt dit het beste overlaten aan een tuinman uit de gemeente Molenlanden. In de bijgaande tabel lees je adressen van professionele hoveniers (provincie Zuid-Holland) waar je terecht kunt voor tuinontwerpen, verkoop en zelf ook het kunstgras kunnen aanleggen. Op Kunstgrasrevolutie.nl vind je ook gemakkelijk leveranciers in Groot-Ammers, Kinderdijk, Streefkerk, Nieuw-Lekkerland en Lekkerkerk.

📝 Nog geen bedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen bedrijven gevonden. Jouw bedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Vaak gestelde vragen (FAQ) over nepgras

Wat zijn de kosten van kunstgras?
De totale kosten van het aanleggen van kunstgras in omgeving Nieuwpoort bestaan uit 2 onderdelen: het grastapijt en de legkosten. Uitgaande van lengte, dichtheid van de sprietjes en de gebruikte materialen betaal je om en nabij de €13,00 & €30,00 p/m2. Daarbovenop komen nog de kosten van de legservice (wisselt tussen de €10,00 tot €19,50 p/m2). Ten derde heb je af en toe nog extra zaken nodig zoals stabilisatiedoek, lijm, valdemping, brekerzand, grondpennen.

Kan ik zelf mijn kunstgras aanleggen?
Ja, dit is zeker een optie. Hiervoor gebruik je ons acht-stappen plan. Een goede voorbereiding is belangrijk. Realiseer een rechte en stevige ondergrond en genoeg afschot. Zorg ervoor dat je genoeg gras inkoopt (hou rekening met snijverlies). Verlijm de verschillende delen en zet het gras vast met speciale haken. Het is belangrijk dat je het onderhoud van de kunstgrasmat niet vergeet.

Hoe kindvriendelijk is het?
Ja, kunstgras is een ideale ondergrond voor kinderen (en huisdieren zoals katten en honden). Producten die in ons land worden geleverd zijn uitgebreid onderzocht en voldoen aan de normen (geen losse onderdelen en zacht). Met een dempende zachte ondergrond bied je nog meer veiligheid bij speeltoestellen en in speelweides.

Wat is een kunstgras coupon en hoe kan ik er mee besparen?
Beschik jij over een klein balkon? Een voordelige restpartij is dan zeker het overwegen waard. Dit zijn overblijfselen of fabriekspartijen geschikt voor een oppervlakte tot zo’n 10 m2. Je kunt ze extra voordelig bestellen bij de kunstgras outlet. Hierdoor kan je wel heel voordelig restpartijen kunstgras in Nieuwpoort kopen. Let op: coupons kunnen kleurverschil vertonen (vergelijk altijd goed).

Op hoeveel jaar garantie heb ik recht?
Elke fabrikant kan weer andere voorwaarden hebben. In de basis is dat goed geregeld met garanties tussen de 7 en 13 jaar. Het gaat hierbij om het loslaten van de vezel en kleurechtheid (UV-verkleuringen). Het is zeer belangrijk om goed te informeren welke rechten en plichten de verkoper heeft.

Plaats een reactie