Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Speelveld kunstgras vergelijken

Kinderen spelen graag in de tuin. Een kunstgras speelveld heeft veel voordelen, juist voor kinderen. Ze kunnen er onbezorgd op spelen, voetballen en ravotten. Daarnaast kan je ook er prima speeltoestellen of bijvoorbeeld een trampoline of opblaaszwembad op plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van speciale valdemping die je bijvoorbeeld onder een speeltoestel kunt leggen. Op die manier wordt kunstgras ook nog eens een zachte ondergrond. 

  • Kunstgras is heel geschikt voor een speelveld voor kinderen
  • Kinderen kunnen het gras niet stukmaken en worden niet zo snel vies
  • Het is een perfecte mat om op te voetballen en te spelen
  • Ook is het heel geschikt als ondergrond voor speeltoestellen, een trampoline of zwembadje
  • Dankzij speciale valdempingsmatten wordt kunstgras ook nog eens een zachte ondergrond

Kunst speelgras

Kinderen spelen graag buiten. Op straat, maar ook zeker in de tuin. De tuin is een veilige en prettige omgeving om je helemaal uit te leven. Steeds meer gezinnen kiezen voor een kunst speelgrasveld. Het hoeft niet gemaaid te worden en het is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Op die manier genieten jij en je kinderen het hele jaar door van een mooie groene en zachte grasmat. 

De voordelen van een kunstgras speelveld
Eigenlijk is elk soort kunstgras wel geschikt om op te spelen. Toch bieden veel leveranciers speciale matten die kindvriendelijk zijn, en die extra geschikt zijn om op te spelen. Deze matten kenmerken zich doordat ze duurzaam zijn, wel tegen een stootje kunnen, en tegelijkertijd ook zacht en veilig voor de kids zijn. 

  • Bestendig tegen alle weersomstandigheden. Kinderen kunnen het hele jaar door op het gras spelen
  • Je hebt er nauwelijks onderhoud aan. Grasmaaien, onkruid verwijderen, bemesten, het is allemaal niet nodig
  • Een mooie en natuurlijke uitstraling: de kunstmatten van tegenwoordig zijn steeds natuurgetrouwer en zijn van een afstandje niet van echt te onderscheiden
  • Duurzaam: de kunstmatten gaan jarenlang mee
  • Eventueel zijn de speelgras veldjes eenvoudig zelf te leggen. Zeker bij wat kleinere oppervlaktes

Gekleurd gras voor uw kind?

Tegenwoordig is kunstgras in veel meer kleuren verkrijgbaar dan in groen. Wil je juist gras in de kleur roze, blauw, rood of een specifieke tint groen? Dankzij gekleurd gras is er ontzettend veel mogelijk.