Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras voor binnen

Bij kunstgras denk je al gauw aan de matten voor buiten. Maar ook voor binnen zijn diverse handige toepassingen. Op deze pagina lees je er meer over.

Kunstgras in huis
Het lijkt misschien nog wat vreemd, maar kunstgras wordt ook steeds vaker toegepast in huis en interieur. Door de oneindigheid aan kleuren en mogelijkheden kan er gemakkelijk een moderne en creatieve tint aan de woning worden gegeven. Ook is kunstgras voor binnen uitstekend geschikt als speeltapijt voor uw kinderen. Binnen kunstgras is makkelijk schoon te maken. Bovendien heb je niet zo snel last van vlekken zoals dat bij normaal tapijt vaak wel het geval is.

Kunstgras showroom
Heeft u een winkel of showroom en wilt u uw producten op een natuurlijke wijze etaleren? Kunstgras is uitstekend geschikt om producten te showen en geeft uw winkel of showroom een unieke uitstraling. Er zijn tal van verschillende kleuren verkrijgbaar zodat u de gewenste sfeer kunt creëren.

Kunstgras beurs
Kunstgras is een praktische ondergrond voor op uw beursstand met een prachtige uitstraling. Met kunstgras op uw beursstand kunt u uw producten op een natuurlijke wijze etaleren en krijgt uw stand een opvallende uitstraling. Door de goede kwaliteit van het kunstgras kunt u het na gebruik gewoon weer oprollen en gebruiken voor de volgende beurs of andere gebruikstoepassingen.