Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Soerendonk

Droom jij ook van een mooie groene tuin? Maar ben je niet zo’n tuinier? Bekijk dan de mogelijkheden van kunstgras in Soerendonk. Grastapijt wordt steeds mooier en betaalbaarder. Het zorgt voor een aantrekkelijk aanzicht, is onderhoudsarm en kan het wel tegen een stootje. Daarnaast worden de kosten ook steeds interessanter. Via de kunstgras-vergelijker onderzoek je meer info over alle populaire kunstgrasproducten met daarbij een praktische keuzehulp. Daarna kan je hier meer informatie vinden over de actuele prijzen, aanbiedingen en vind je hoveniers en specialisten uit de regio.

 • Kunstgras is een grastapijt gemaakt van PU of PE.
 • Dit is zeer aantrekkelijk voor tuintjes, een balkonnetje & terras of als speelveld. We zien het daarnaast ook veel in de sport.
 • Wat echt geweldig is: dat je elke dag van het jaar een prachtig groen grasveld hebt.
 • Daarnaast hoef je niet te maaien of onkruid te wieden, kan het wel tegen een stootje, en is het 100% weerbestendig.
 • Kunstgras gaat ook heel goed samen met gezinssituaties met kinderen (en huisdieren).
 • Een plastic grasmat voor in jouw eigen tuin is al te koop vanaf €17,25 voor een meter.

Gemakkelijk en extra voordelig kunstgras laten leggen?

Bekijk leveranciers en vraag gratis staal op.

Kunstgras laten leggen in Soerendonk

Kunstgras in je tuin leggen vergt het nodige gereedschap en voorbereiding. Ontbreekt het je aan de tijd of ben jij niet zo’n klusser? Het beste laat je dit dan doen door een kunstgras legservice in Soerendonk. Een deskundige kan de nodige ondersteuning bieden. Je hebt er zelf geen omkijken naar, je hoeft geen gereedschap te huren, en je mag er gerust op zijn dat het eindresultaat naar wens is. Via kunstgrasrevolutie.nl lees je ook meer over Voordeligste kunstgras.

Info en voordelen van zelf leggen
Een andere optie is het kunstgras zelf leggen. Je bespaart al snel vele honderden euro’s. In het stappenplan hierna zullen we dat verduidelijken. Het alternatief is om bepaalde dingen zelf te doen. De oude grasmat afvoeren en het aanbrengen van een zandbed kan je bijvoorbeeld prima zelf doen. Het leggen, snijden en vastzetten van de grasmat kan je dan uitbesteden aan de leverancier.

8-stappenplan voor kunstgras leggen

 1. Ondergrond recyclen

  Verwijder het oude gras. Zorg voor een stabiele en sterke onderlaag en genoeg afschot.

 2. Gladmaken

  Zorg voor een zandbed met brekerzand. Egaliseer de vloer nu met een balk en waterpas.

 3. Onderdoek

  Leg het stabilisatiedoek op de zandlaag. Het voorkomt dat er onkruid doorkomt en realiseert een stabiele basis.

 4. Het kunstgras uitrollen

  Haal de matten uit de verpakking en voorkom plooien. De mat is het mooiste je het gras zo legt dat je tegen de vleug inkijkt. Je kunt beter wat aan de zijkanten overhouden dan te kort komen.

 5. Op maat snijden

  Snijd de graszoden op maat. Gebruik hiervoor een scherp mes. Let erop dat de naden van de verschillende zoden goed aansluiten.

 6. Lijmen

  Bij een grasveld die breder is dan 4 meter krijg je een naad. Deze losse delen kun je verlijmen met een meegeleverde lijmband of speciale kunstgrastape.

 7. Vastslaan

  D.m.v. de handige kunstgras haken kan je de grasmat stevig vastmaken. Plaats de haken om de 50 cm langs de randen van de mat.

 8. Opborstelen

  Je krijgt het grastapijt vaak op rol geleverd wat betekent dat de sprieten vaak nog platgedrukt zijn. Borstel het op met een harde bezem voor het perfecte resultaat. Tevens kan je het nog extra instrooien met kwartszand om eventuele vouwen en kreukels te voorkomen.

Keuzehulp: welk soort kunstgras bestellen?

Wanneer je kiest voor kunstgras kun je het hele jaar door genieten van een nette en strakke tuin. Het is helemaal niet meer te merken dat je met nep gras te maken hebt. Geen uitgedroogde plekken en je hoeft niet meer te maaien, kantjes knippen of te onderhouden. Is dat niet geweldig? Je hebt de keuze uit velerlei modellen en fabrikanten. Kijk vooral goed na gebruikte materiaal, tint, poolhoogte en onderhoud. Onze keuzehulp is praktisch bij het uitzoeken van het beste kunstgras in Soerendonk.

Hier moet je op letten bij het kunstgras bestellen in Soerendonk

 1. Natuurlijkheid: heeft het een natuurlijke uitstraling, of oogt het erg plastic?
 2. Zachtheid: is het geschikt om lekker op te liggen?
 3. Lengte: wat kun je zeggen over de pool (15 mm tot 50 mm)?
 4. Servicevoorwaarden: krijg ik UV-garantie op het gras?
 5. Kindvriendelijk: is dit speelgras geschikt voor jonge kinderen?
 6. Diervriendelijk: is het geschikt voor gebruik in combinatie met huisdieren?
 7. Materiaal: welke materialen zijn gebruikt (gewoonlijk polyethyleen, polypropyleen, polyurethaan, polypropeen)?
 8. Garenvorm: hoe ziet de spriet eruit (C-shape of oval shape)?
 9. Waterafvoer: kan het tegen een forse regenbui?
 10. Ingeweven mosdraad: nog realistischer en extra zware kwaliteit.
 11. Gekleurd: zoek je lichtgroen, donkergroen (of legergroen) of zoek je specifiek rood, blauw of ander gekleurd kunstgras?
 12. Instrooizand: wordt het aangeraden om het kunstgras in te strooien?

Goedkoop en snel een strakke groen tuin?

Vergelijk kunstgras leveranciers en vind de beste aanbieding in de outlet.

Kunstgras in de tuin laten leggen

12 maanden per jaar een strak grasveld achter het huis zonder al te veel maandelijks onderhoud? Dat is mogelijk met kunstgras voor in de tuin. Door innovatieve technieken is het kunstgras bijna niet meer te onderscheiden van echt gras. Het oogt heel natuurlijk en je hebt er lang plezier van.

 • Vergeet al dat bijzaaien, maaien, verticuteren, onkruid wieden, bemesten.
 • Past bij elk weertype (lente, zomer, herfst en winter).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Soerendonk is al mogelijk vanaf €18,00 per m2.

Kunstgras op het terras of balkon

Met kunstgras op het terras of balkon heb je ook zonder tuin het gevoel van buiten. Op een balkon adviseren wij een lagere pool (1 centimeter). Het voelt lekker zacht en en zorgt voor een aangename vibe. Een goede afvoer van regenwater is fundamenteel. Tip: bekijk het goedkope assortiment van bouwmarkten en winkels als Gamma, Hubo, Action, Karwei, Hornbach of Intratuin, Kwantum, Welkoop, Ikea, Carpetright.

 • Je bereikt daarmee een mooie en opgeruimde look.
 • Het biedt een lekker zachte ondergrond.
 • Voor een terras van 10 m2 moet jij rekenen op +/- €277,50.

Kunstgras speelveld

Kinderen spelen maar wat graag in de tuin. Kunst speelgras is ideaal voor de kids. Kinderen hebben zo een veilige en schone speelruimte. Daarnaast is het extra veilig voor gebruik met een glijbaan, klimrek of ander speeltoestel. Vaak wordt speelgras met valdemping geleverd.

 • Kinderen kunnen altijd heerlijk spelen in de buitenlucht op een veilige mat.
 • Een veilige ondergrond voor klimrekken of schommels.
 • Je eigen kunstgras speelveld laten plaatsen in Soerendonk is al mogelijk vanaf €20,00 de meter.

Kunstgras voor sporten

Sporten op een namaak grasmat wordt steeds populairder. Het is bijna niet weg te denken in het tennis, hockey, golf en natuurlijk voetbal. Er zitten dan ook ontzettend veel voordelen aan. Je hebt bijna geen onderhoud, sporters kunnen er het hele jaar gebruik van maken, en clubs hebben er jarenlang plezier van.

 • De grasmat ligt er altijd mooi bij (elk seizoen).
 • Bijna geen onderhoud en hartstikke duurzaam.
 • Een kunstgras sportveld vraagt om specifieke kennis. Je kunt meer informatie opvragen bij een kunstgras specialist in Soerendonk.

Kunstgras voor in huis

Dit type kunstgras tapijt kan ook binnen worden gebruikt. Denk dan o.a. aan een winkelpand, evenement of speellocatie. Ook in huis is het goed te gebruiken. Een laagpolig grastapijt voor binnen geeft een speels effect en dient uitstekend als vloerbedekking.

 • Kunstgras voor binnen is voor iedereen geschikt.
 • Verkrijgbaar in allerlei tinten en is een hippe toevoeging aan je interieur.
 • Kinderen kunnen er heerlijk op spelen in bijv. een speelkamer.

Tarieven en aanbiedingen van grastapijt in Soerendonk maart 2023

Wil je zo snel mogelijk jouw grasveld vervangen? En wil je meer weten over de prijzen? De verwachte kosten van kunstgras kunnen gecalculeerd worden door te kijken naar hoogte van de pool, waterdoorlaatbaarheid en het materiaal. Het goedkoopste kunstgras in Soerendonk is al te koop vanaf. €11,00 voor één m2. In de bijgaande tabel tref je de prijzen van grastapijt in Soerendonk. Dit is een totaalprijs inclusief legservice. Je kunt veel besparen door verschillende onderdelen zelf uit te voeren. Op deze website bekijk je ook informatie over Kunstgras voor terras.

TypeEchtheidPoolhoogtePrijs per m2
Voordeel100% namaak3 mm€19,50
B-kwaliteitGemiddeld15 mm€28,25
GangbaarAcceptabel24 mm€39,00
PerfectWerkelijk42 mm€49,25
Topsegment99,99% echt55 mm€70,00
Overzicht met kosten van kunstgras in Soerendonk (aanbieding).
kunstgras-soerendonk

Grastapijt aanbiedingen voor lage prijzen

Uiteraard bij professionele hoveniers.

Zoek een hovenier of tuinbedrijf in Soerendonk

Voordelig zo snel mogelijk kunstgras laten aanleggen in Soerendonk? Het is belangrijk dat dit op de correcte manier wordt gelegd zodat je er nog jarenlang van kunt genieten. Het beste laat je dit doen door een een tuinman uit de gemeente Cranendonck. In de tabel verstrekken wij contact- en adresgegevens van professionele hoveniers (provincie Noord-Brabant) die diensten kunnen leveren zoals advisering, de verkoop en zelf ook het kunstgras kunnen aanleggen. Op deze website bekijk je ook snel tuinspecialisten in Maarheeze, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Budel en Wessem.

ABCDE

Plaats een reactie