Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Beekdaelen

Wil jij ook genieten van een strak en groen grasveld? Maar zie je het vele onderhoud niet zitten? Kijk dan eens naar kunstgras in Beekdaelen. Grastapijt is de laatste jaren flink verbeterd. Het zorgt voor een aantrekkelijk aanzicht, je hebt er bijna geen omkijken naar en kan het heel goed tegen intensief gebruik. Bovendien is het ook nog eens hartstikke betaalbaar. Op deze website check je meer informatie over veelgekozen varianten kunstgras ondersteund met praktische tips. Eveneens verstekken we extra details over de geschatte kosten, aanbiedingen en leginstructies.

 • Kunstgras is een kunststof namaak grasmat dat lijkt op echt gras.
 • Het wordt gebruikt in je voor- en achtertuin, een terras of balkon of als ondergrond om op te spelen. En het wordt natuurlijk gebruikt in de sport.
 • Positief hieraan is dat jij in elk seizoen een strak en groen gazon hebt liggen.
 • Tevens is het onderhoudsvriendelijk, is het duurzaam, en kan het tegen (extreem) weer.
 • Kunstgras wordt ook vaak gekozen voor gezinnetjes met kinderen (en dieren).
 • Een degelijke namaak grasmat voor in de tuin koop je al vanaf €18,75 p/m2.

Zonder gedoe en voordelig kunstgras laten aanleggen?

Bekijk de mogelijkheden en claim jouw gratis staal.

Kunstgras laten leggen in Beekdaelen

Het leggen van kunstgras is niet eenvoudig. Zoek jij naar een kortetermijnoplossing of heb je 2 linkerhanden? Ons advies: besteed dit uit aan een kunstgras legservice in Beekdaelen. Een deskundige kan het grastapijt helemaal voor je aanleggen. Je hebt er zelf geen omkijken naar, je hoeft geen duur gereedschap aan te schaffen en de kwaliteit is uitstekend. Op dit portaal kan je ook terecht voor onderwerpen als Kunstgras in de tuin.

Zelf leggen
Eventueel kan je kunstgras zelf leggen. Op die manier kan je veel geld besparen. In het stappenplan hierna loodsen we je stap-voor-stap door het traject. Je kunt ook kiezen om deels iets zelf te doen. De oude grasmat afvoeren en het egaliseren van de ondergrond kan je bijvoorbeeld prima zelf doen. Het leggen, snijden en vastzetten van de grasmat kan je dan uitbesteden aan de vakman.

8-stappenplan voor kunstgras leggen

 1. Stabiele ondergrond

  Verwijder de oude grasmat. Maak de ondergrond verder stabiel welke erg goed water doorlaat.

 2. Gelijktrekken

  Een geschikte ondergrond is een zandbed van brekerzand. Egaliseer de vloer nu, dit kan met een balk / waterpas of een trilplaat.

 3. Geotextiel stabilisatiedoek

  Knip het stabilisatiedoek op maat. Het fungeert als anti-worteldoek zodat onkruid geen kans krijgt en zorgt voor een stabiele ligging.

 4. Kunstgras uitrollen

  Rol de matten naar de goede plek en leg het recht op de grond. De mooie look krijg je op het moment dat je tegen de vleug in kijkt. Houd altijd wat ruimte over aan de zijkanten.

 5. Snijd op maat

  Snijd de naden. Kies hiervoor een goed stanleymes. Let erop dat de naden wel goed op elkaar aansluiten.

 6. Onderdelen lijmen

  Op het moment dat de oppervlakte breder is dan 4 meter heb je altijd naden die je zult zien. Je kunt het aan elkaar lijmen door gebruik te maken van kunstgrastape.

 7. Maak alles vast

  Door te kiezen voor de onzichtbare kunstgras haken kan je de grasmat stevig vastmaken. Plaats om de 50 cm een grondpen.

 8. Opborstelen

  Het gras wordt doorgaans op rol bezorgd wat betekent dat de sprieten vaak nog platgedrukt zijn. Borstel de mat op tegen de pool in voor het mooiste eindresultaat. Tevens is het instrooien van kwartszand aan te raden zodat het nog een beetje extra verzwaard wordt.

Keuzehulp: welk soort kunstgras bestellen?

D.m.v. kunstgras kun je ondanks de weersomstandigheden genieten van een mooi groen gazon. Het is nauwelijks op te merken dat het namaak gras is. Geen doffe delen en je hoeft het niet winterklaar te maken of of te bemesten. Dat wil jij toch ook? We onderscheiden veel types. Belangrijke aandachtspunten zijn kwaliteit van de vezels, uitstraling, lengte en milieuvriendelijkheid. Onze koopgids helpt je bij het uitzoeken van het beste kunstgras in Beekdaelen.

12 tips en tricks bij het kunstgras bestellen in Beekdaelen

 1. Natuurlijkheid: is het een mooie, volle mat of valt meteen op dat het niet echt is?
 2. Zachtheid: hoe zacht is het materiaal?
 3. Lengte van de sprieten: wat kun je zeggen over de pool (12 mm tot 60 mm)?
 4. Servicevoorwaarden: hoe zit het met service en garantievoorwaarden?
 5. Kindvriendelijkheid: is dit speelgras geschikt voor jonge kinderen?
 6. Diervriendelijkheid: hoe goed is dit gras voor huisdieren als katten of honden?
 7. Materiaal: welke grondstoffen zijn gekozen (denk aan polypropyleen, polyethyleen, polyurethaan, polyetheen)?
 8. Vormen garen: hoe de spriet gevormd is (C-shape of mogelijk een flat-shape)?
 9. Watervriendelijk: zitten er bijvoorbeeld drainagegaten in de tapijtrug?
 10. Ingeweven mosdraad: geeft een natuurlijk gevoel aan het gras.
 11. Uitstraling: welke tint groen zoek je (zoals oudgroen) of zoek je specifiek rood, blauw of ander gekleurd kunstgras?
 12. Instrooien: adviseert de fabrikant om het kunstgras ook regelmatig in te vegen?

Ook genieten van een prachtig groene tuin?

Vergelijk kunstgras ondernemers en vind de beste aanbieding in de outlet.

Kunstgras in de tuin

Het hele jaar door een prachtig groen gazon zonder dat je er iets aan hoeft te doen? Met kunstgras is dat simpel te realiseren. D.m.v. de nieuwste ontwikkelingen is het niet of nauwelijks te onderscheiden van een echt gazon. Het heeft een sfeervolle uitstraling en je hebt er lang plezier van.

 • Niet meer ontmossen, verticuteren, besproeien, bijzaaien, maaien.
 • Kan worden toegepast in elke weerssituatie (ook bij vrieskou of hete zomers).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Beekdaelen is al mogelijk voor €24,00 p/m2.

Kunstgras voor op het (dak)terras of balkon

Met kortpolig kunstgras voor terrassen en balkon heb je ook zonder tuin het gevoel van buiten. Voor een balkon is het slim om te kiezen voor een zeer korte spriet. Het is zachter dan tegels en het geeft meteen een gezellige sfeer. Een goede afvoer van regenwater is onmisbaar. Dit type product ligt vaak wel goedkoop bij bouwmarkten en winkels als Hubo, Hornbach, Praxis, Gamma, Karwei of Kwantum, Ikea, Welkoop, Leenbakker, Intratuin.

 • Je geeft het balkon een natuurlijke en hippe look.
 • Het wordt niet heet in de zon.
 • Voor een klein terras of gemiddeld balkon (10 m2) betaal je plus minus €252,50.

Informatie en voordelen van speelveld kunstgras

Kinderen spelen maar wat graag in de tuin. Kunst speelgras is ideaal voor de kids. Kinderen kunnen er altijd op spelen zonder vies te worden. Daarnaast is het extra veilig voor gebruik met speelgoed, een wipwap of ander speeltoestel. Vaak is het toepassen van valdemping ook aan te raden.

 • Kids kunnen altijd heerlijk lekker buiten spelen.
 • Een goede ondergrond voor klimrekken of schommels.
 • Zo’n kunstgras speelveld laten plaatsen in Beekdaelen is al beschikbaar vanaf €17,00 per m2.

Kunstgras voor sporten

Bewegen en sporten op namaak grasmatten zien we meer en meer. Je ziet het met name in sporten zoals tennis, hockey, voetbal, golf en ook steeds vaker fitness. Sportclubs zijn er blij mee. Het onderhoud is nihil, clubs kunnen er zo’n beetje iedere dag van het jaar op spelen en het is ook nog eens een duurzame keuze.

 • De grasmat ligt er altijd mooi bij (elk seizoen).
 • Gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en het kent een lange levensduur.
 • De prijzen variëren per sport, en gebruikte materialen. Je kunt meer informatie opvragen bij een kunstgras specialist in Beekdaelen.

Kunstgras in je woning

Een kunstgras tapijt is niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen. Voorbeelden zijn speelhallen, winkels of een evenementenhal. Ook in een woning (speel- of kinderkamer) is het iets dat we meer en meer terugzien. Een gekleurd of gewoon groen grastapijt voor binnen geeft een bijzondere uitstraling en kan prima doorgaan voor vloerbedekking.

 • Kunstgras voor binnen geeft een speels effect.
 • Het is beschikbaar in verschillende tinten zodat het in elke woning past.
 • Ideaal voor een game- of speelkamer.

Prijzen en aanbiedingen van grastapijt in Beekdaelen maart 2023

Wil jij jouw tuin of balkon aanpakken? Dan heb je vast behoefte aan info over de investering? De verwachte kosten van kunstgras wordt berekend a.d.h.v. hoogte van de sprieten, waterdoorlaatbaarheid en de uitstraling. Het goedkoopste kunstgras in Beekdaelen is al te bestellen voor €10,75 voor één m2. In het bijgaande overzicht vergelijk je de prijzen van grastapijt in Beekdaelen. Dit is een totaalprijs inclusief legservice. Je bent een stuk goedkoper uit door verschillende onderdelen zelf uit te voeren. Via de kunstgras-vergelijker kan je ook terecht voor onderwerpen als Goedkoopste kunstgras.

SoortEchtheidSpriethoogteKosten per m2
AanbiedingNamaak2 – 4 mm€21,50
B-kwaliteitVerbetering nodig12 mm€30,75
ModaalKomt in de buurt24 mm€37,75
BesteNatuurgetrouw45 mm€51,75
ExclusiefGeen-imitatie55 mm€69,50
Verwachte kosten van kunstgras in Beekdaelen (aanbieding).
kunstgras-beekdaelen

Zoek naar aanbiedingen van grastapijt

Kies voor een geschikt hovenier.

Erkende hoveniers en tuinbedrijven in Beekdaelen

Voordelig en in korte tijd kunstgras laten aanleggen in Beekdaelen? Het is van groot belang dat een expert zich daarmee bezig houdt zodat de grasmat jaren in topconditie blijft liggen. Je kunt het eenvoudig uitbesteden aan een tuinman uit de gemeente Beekdaelen. In de tabel hieronder tref je contactgegevens van betaalbare hoveniers (provincie Limburg) die jou van dienst kunnen zijn met het ontwerp, kiezen van de juiste kleur en het snel leggen van kunstgras rondom je woning. Op Kunstgrasrevolutie.nl bekijk je ook snel tapijtwinkels in Valkenburg aan de Geul, Vaals, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Meerssen.

ABCDE

Plaats een reactie