Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Ammerzoden

Het hele jaar door een mooie en strakke groene tuin? Maar wil je er niet te veel moeite voor doen? Informeer dan eens naar kunstgras in Ammerzoden. Grastapijt wordt steeds interessanter. Het heeft een frisse en natuurlijke look, heeft heel weinig onderhoud nodig en gaat jarenlang mee. Als laatste kan je het vrij goedkoop leggen. Via de kunstgras-vergelijker tref je aanvullende informatie over alle populaire types kunstgras met een handige keuzehulp. Tevens is er meer uitleg te vinden over de actuele prijzen, aanbiedingen en contactgegevens van lokale specialisten.

 • Kunstgras wordt gemaakt van een flexibele kunststof en sterke garens.
 • Een hele goede oplossing voor de tuin, een (dak)terras, balkon of voor speelplekken. En ook in het hockey, voetbal en tennis is het niet meer weg te denken.
 • Wat echt geweldig is: dat je structureel een strak en groen gazon hebt liggen.
 • Daarbij hoef je niet te maaien of onkruid te wieden, kan het intensief gebruikt worden, en kan het tegen (extreem) weer.
 • Kunstgras is verder uitermate geschikt voor huisdieren en kinderen.
 • Een gewoon goede nep grasmat voor een tuinrenovatie is er al vanaf €16,25 p/m2.

Moeiteloos en tegen lage tarieven kunstgras regelen?

Bekijk verkopers en ontvang gratis staal / proefstukje.

Kunstgras laten leggen in Ammerzoden

Kunstgras in je tuin leggen is niet iets wat je zomaar doet. Moet het binnenkort al gedaan worden of heb je zelf twee linkerhanden? Laat het dan doen door de kunstgras legservice in Ammerzoden. Een vakkundig team kan je helemaal ontzorgen. Je kunt lekker achterover leunen, je hoeft geen gereedschap te huren, en ze gaan pas weg als alles helemaal goed ligt. Op dit portaal kan je ook meer informatie lezen over Vergelijk kunstgras.

Instructies zelf leggen
Je kunt ook zelf het kunstgras leggen. Op die manier kan je veel geld besparen. Hieronder vertellen we je er alles over. Je kunt ook specifieke werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Het verwijderen van de oude mat en het terrein afvlakken kun je met hulp van vrienden ook zelf. Het verwerken van de nieuw te leggen grasmat besteed je uit aan de legservice.

8-stappenplan voor kunstgras leggen

 1. Ondergrond gereed maken

  Ga de oude grasmat opruimen. Zorg voor een stabiele en sterke onderlaag en zorg voor correct afschot.

 2. Egaliseren

  Breng een zandbed aan (5 tot 10 cm). Probeer hierna alles te egaliseren (bijv. met een lange stok of waterpas).

 3. Geovlies of een stabilisatiedoek

  Leg het stabilisatiedoek op het zandbed. Het fungeert als anti-worteldoek zodat onkruid geen kans krijgt en realiseert een stabiele basis.

 4. Stroken kunstgras uitrollen

  Zorg dat de matten op de geschikte plek liggen en trek eventuele plooien recht. Je krijgt het beste resultaat wanneer je tegen de vezelrichting inkijkt. Houd altijd wat ruimte over aan de zijkanten.

 5. Op maat snijden

  Ga het kunstgras op maat snijden. Dit kan bijvoorbeeld met een stanleymes. Controleer goed of eventuele naden goed tegen elkaar komen te liggen.

 6. Onderdelen lijmen

  Bij een grasveld die breder is dan 4 meter zit je met losse delen (en naden). Deze kan je aan elkaar lijmen door middel van kunstgrastape.

 7. Zet alles vast

  Middels de onzichtbare kunstgras haken zet je het geheel vervolgens vast. Wij adviseren om deze om de 50 centimeter aan te brengen.

 8. Opborstelen

  Het grastapijt zal compact geleverd worden wat betekent dat de sprieten vaak nog platgedrukt zijn. Borstel voorzichtig tegen de vezelrichting in voor het mooiste eindresultaat. Daarnaast kan je het nog extra instrooien met kwartszand voor een extra dempende werking.

Keuzehulp: wat is het beste kunstgras?

Door het leggen van kunstgras kun je het hele jaar door genieten van een mooi en strak groen gazon. Met de hedendaagse technieken is het helemaal niet meer te zien dat het namaak is. Geen onkruid stukken en je hoeft het gras niet meer te maaien of te besproeien. Hoe klinkt dat? Er zijn meerdere materialen en varianten. Er zit veel verschil in gebruikte materiaal, nepheid, lengte en uv-bestendigheid. Onze koopgids komt van pas bij het bestellen van het beste kunstgras in Ammerzoden.

12 tips bij kunstgras bestellen in Ammerzoden

 1. Natuurlijkheid: lijkt het nét een echte grasmat, of lijkt het allemaal erg nep?
 2. Zachtheid: is het materiaal lekker zacht?
 3. Lengte van de sprieten: hoe hoog is het gras (10 mm tot 50 mm)?
 4. Servicevoorwaarden: hoe zit het met service en garantievoorwaarden?
 5. Kindvriendelijk: kunnen kinderen op deze grasmat spelen?
 6. Diervriendelijkheid: kan een hond of kat veilig op op het gras lopen?
 7. Materiaal: welke materialen zijn gebruikt (denk aan polypropyleen, polyetheen, polyurethaan, polyethyleen)?
 8. Vorm van de vezels: wat is de vorm van de pool (C-shape is het meest natuurgetrouw)?
 9. Waterafvoer: wat gebeurt met met overtollig regenwater?
 10. Geïntegreerd mosdraad: is er mosdraad verwerkt in het gras?
 11. Look: wil je liever iets lichter- of donkerder groen (mosgroen) of ben je op zoek naar geel, rood of ander gekleurd gras?
 12. Invegen: adviseert de fabrikant om het kunstgras in te strooien?

Het hele jaar een perfect groen gazon?

Vergelijk kunstgras ondernemers en vind de beste deals in de outlet.

Kunstgras in de tuin

Alle dagen van het jaar een mooie groene tuin zonder dat jij je daarvoor hoeft in te spannen? Namaak gras in de tuin heeft heel veel voordelen. Via de nieuwste technologie is het niet of nauwelijks te onderscheiden van een echt gazon. Het oogt sfeervol en de levensduur is hoog.

 • Onderhoudsvrij: niet langer ontmossen, onkruid wieden, bijzaaien, verticuteren, bemesten.
 • Geschikt voor alle weersomstandigheden (sneeuw, vorst, hitte of regen zijn geen probleem).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Ammerzoden is al mogelijk voor €24,00 voor een m2.

Kunstgras leggen op je balkon of terras

Met kunstgras tapijt op balkons of terrassen heb je een frisse uitstraling gerealiseerd. Voor een balkon kun jij het beste kiezen voor een kortpolig type. Dit is een zacht product en het geeft meteen een gezellige sfeer. Een goede waterafvoer is essentieel. Ook te koop bij bouwmarkten en winkels als Karwei, Praxis, Hubo, Action, Hornbach of Intratuin, Carpetright, Kwantum, Welkoop, Leenbakker.

 • Je creëert een landelijke en hippe look.
 • Het wordt niet heet in de zon.
 • Voor een klein terras of gemiddeld balkon (10 m2) moet jij rekenen op +/- €257,50.

Informatie en voordelen van speelveld kunstgras

Buitenspelen is erg belangrijk voor kinderen. Kunst speelgras heeft veel voordelen. Kinderen hebben zo een veilige en schone speelruimte. Eveneens biedt het extra veiligheid in combinatie met schommel, trampoline of ander speeltoestel. Doorgaans is valdemping ook een goede extra keuze.

 • Kids kunnen het hele jaar door buiten spelen op een veilig gazon.
 • Een geschikte ondergrond voor speeltoestellen of een trampoline.
 • Een kunstgras speelveld laten plaatsen in Ammerzoden kan al vanaf €21,50 per m2.

Kunstgras voetbal-, hockey- en tennisbaan

Professioneel en amateur sporten op namaak grasmatten is sterk in opkomst. Je ziet het met name in sporten zoals tennis, hockey, golf en natuurlijk voetbal. Het heeft dan ook veel pluspunten. Het onderhoud is nihil, je kunt er elke dag van het jaar op sporten, en het heeft een lange levensduur.

 • Elke maand een professionele grasmat.
 • Je hebt nauwelijks onderhoud en kostenbesparend.
 • Voor kunstgras sportvelden zijn er geen vaste prijzen. Voor meer info en offertes kan je terecht bij de kunstgras specialist in Ammerzoden.

kunstgras voor woningen

Zo’n kunstgras tapijt kan prima binnen gelegd worden. We zien het regelmatig bij een stand op een beurs of in een winkel. Ook in een woning (speel- of kinderkamer) komen we dit regelmatig tegen. Een groen grastapijt voor binnen realiseert een frisse look en dient uitstekend als vloerbedekking.

 • Kunstgras voor binnen is voor iedereen geschikt.
 • Je kunt het kopen in een hele verscheidenheid aan tinten die aansluiten bij jouw wensen.
 • Een perfecte ondergrond voor een speelkamer.

Prijzen en aanbiedingen van grastapijt in Ammerzoden april 2024

Wil je op korte termijn aan de slag met jouw tuin? Dan ben je misschien allereerst benieuwd naar de prijzen? De verwachte kosten van kunstgras komen tot stand door lengte, dichtheid van de mat en de uitstraling. Het goedkoopste kunstgras in Ammerzoden is er al vanaf €13,75 voor een meter. In de tabel hieronder vergelijk je de prijzen van grastapijt in Ammerzoden. Het gaat hier om de totale kosten inclusief leggen. Je kunt besparen op de kosten door bepaalde handelingen zelfstandig te doen. Op deze pagina bekijk je ook informatie over Kunstgras in de tuin.

TypeEchtheidSpriethoogtePrijs per m2
SelectImitatie2,5 mm€21,00
B-kwaliteitMatig7 mm€27,50
GemiddeldGoed25 mm€39,50
High-endWerkelijk45 mm€50,25
ExclusiefFantastisch echt55 mm€69,00
Actuele kosten van kunstgras in Ammerzoden (aanbieding).
kunstgras-ammerzoden

Vind de beste aanbiedingen voor grastapijt

Vind een hovenier die bij je past.

De beste hoveniers en tuinbedrijven in Ammerzoden

Goedkoop zo snel mogelijk kunstgras laten aanleggen in Ammerzoden? Het is van groot belang dat een expert zich daarmee bezig houdt zodat de kwaliteit jarenlang goed blijft. Het beste laat je dit doen door een een tuinman uit de gemeente Maasdriel. In de tabel hieronder check je de gegevens van plaatselijke hoveniers (provincie Gelderland) waar je terecht kunt voor tuinontwerpen, verkoop en het vakkundig aanleggen van de matten. Op dit portaal vind jij eveneens hoveniers in Hedel, Bern, Nederhemert, Delwijnen en Kerkwijk.

📝 Nog geen bedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen bedrijven gevonden. Jouw bedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Nepgras FAQ: alle veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van kunstgras?
De verwachte kosten van het aanleggen van kunstgras in omgeving Ammerzoden kun je berekenen door te kijken naar 2 facetten: de rollen met grastapijt en de legservice. Uitgaande van hoogte van de pool, dichtheid van de grassprieten en de hoeveelheid vezels schommelen de prijzen tussen de €12,00 tot €30,00 per strekkende meter. Daarbij hebben we nog de legkosten (ligt tussen de €12,50 – €22,50 voor een vierkante meter). Tenslotte zijn er soms nog extra zaken nodig zoals brekerzand, instrooizand, grondpennen, gereedschap, lijm.

Is het aan te raden om zelf kunstgras te leggen?
Ja, dat is geen probleem. Hiervoor gebruik je ons simpele stappenplan. Je moet je vooraf wel goed inlezen. Realiseer een vlakke en schone ondergrond met een goede drainage. Zorg ervoor dat je genoeg gras inkoopt (neem een snijverlies van 5%). Verlijm de verschillende delen en bevestig het gras met haken in de grond. Het is essentieel dat de kunstgrasmat jaarlijks goed onderhouden wordt.

Is het kindvriendelijk?
Uiteraard is kunstgras zeer geschikt voor gebruik door kinderen (dat geldt ook voor huisdieren zoals katten en honden). Vloerproducten die in Nederland verkocht worden voldoen aan de eisen die hiervoor gesteld zijn (geen schadelijke stoffen en zacht). Met met speciale valdempende platen is het bovendien perfect bij o.a. speeltoestellen, een klimrek, glijbaan of speelweide.

Op welke manier bespaar ik met kunstgras coupons?
Zoek jij een oplossing voor een kleine tuin of terras? Een kleine restpartij is dan zeker het overwegen waard. Dit zijn restanten die op de rol zijn blijven zitten van ongeveer 10 m2 of nog iets meer. Je kunt ze met forse korting vinden bij de kunstgras outlet. Daardoor kan je wel heel voordelig restpartijen kunstgras in Ammerzoden kopen. Tip: bij meerdere coupons kan er licht kleurverschil optreden.

Hoeveel garantie zit er op grastapijt?
Elk type product kent eigen garantievoorwaarden. In de basis kan je rekenen op een garantie van 10 jaar tot 20 jaar. Dit geldt voor ongewone slijtage en op kleurbehoud (UV-schade). Wij adviseren altijd om even te informeren hoe het bij jouw aankoop zit.

Plaats een reactie