Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Warmenhuizen

Droom jij ook wel eens van een net en strak groen gazon? Maar heb je niet echt groene vingers? Overweeg dan eens kunstgras in Warmenhuizen. Grastapijt wordt steeds beter. Het heeft een frisse en natuurlijke look, behoeft weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Bovendien is het aantrekkelijk geprijsd. Op deze website onderzoek je praktische informatie over de verschillende modellen kunstgras inclusief een keuzehulp. Daarna kan je hier meer informatie vinden over de kosten, aanbiedingen en gegevens van plaatselijke hoveniers.

 • Kunstgras is een kunstmatig alternatief voor gras.
 • Dit is zeer aantrekkelijk voor de voortuin, het balkon of dakterras of als speelveld voor de kinderen. Het wordt natuurlijk ook in de sport gebruikt.
 • Het voornaamste voordeel is dat je vanaf het eerste moment geniet van een mooi strak groen gazon.
 • Daarnaast heb je er bijna geen omkijken naar, is het supersterk, en heeft het geen problemen met kou, sneeuw, hitte of regen.
 • Kunstgras kan ook prima worden gebruikt voor gezinssituaties met kinderen (en huisdieren).
 • Een onderhoudsvriendelijke nep grasmat voor een complete tuin is al te koop vanaf €15,50 per m2.

Zonder gedoe en goedkoop kunstgras laten aanleggen?

Bekijk verkopers en ontvang gratis staal / proefstukje.

Kunstgras laten leggen in Warmenhuizen

Het aanleggen van kunstgras is een heel precies klusje. Wil je het snel geregeld hebben of heb je zelf twee linkerhanden? Laat het dan doen door de kunstgras legservice in Warmenhuizen. Een ervaren medewerker kan je helemaal ontzorgen. Je hoeft zelf praktisch niets te doen, je hoeft verder geen benodigdheden te regelen en ze gaan pas weg als alles helemaal goed ligt. Via kunstgrasrevolutie.nl lees je ook meer over Kunstgras balkon.

Zelf aanleggen
Een andere optie is het kunstgras zelf leggen. Het kost wat voorbereiding, maar je kunt enorm veel besparen. In het onderstaande stappenplan bieden we hierover extra informatie. Je kunt ook kiezen voor een tussenoplossing. Het afvoeren dan het oude gras en het aantrillen en uitvlakken van het zandbed kan je bijvoorbeeld prima zelf doen. Het leggen van de nieuwe grasmat kan je dan uitbesteden aan de specialist.

8-stappenplan voor kunstgras leggen

 1. Ondergrond recyclen

  Stort het oude gras af. Zorg voor een stabiele ondergrond welke erg goed water doorlaat.

 2. Vlakstrijken

  Een geschikte ondergrond is een zandbed van brekerzand. Egaliseer de grond zo goed mogelijk (bijv. met een lange stok of waterpas).

 3. Onderdoek

  Breng het stabilisatiedoek aan. Dit voorkomt onkruid en realiseert een stabiele basis.

 4. Het kunstgras uitrollen

  Leg de matten op de juiste plek en verwijder eventuele plooien. Rol de matten zo uit dat je tegen de vleug in kijkt. Zorg altijd dat je wat extra ruimte overhoudt.

 5. Snijden van de naden

  Snijd de grasmatten op maat. Hiervoor moet je een scherp voorwerp (mes) kiezen. Zorg dat de naden recht naast elkaar liggen.

 6. Onderdelen lijmen

  Is jouw gazon breder dan 4 meter? Dan heb je last van de naden. Deze losse delen kun je verlijmen door middel van kunstgrastape.

 7. Verankeren

  Met behulp van een kunstgrashaak- of pin is dit te verankeren. Wij adviseren om deze om de 50 centimeter aan te brengen.

 8. Opborstelen

  Je krijgt het grastapijt vaak op rol geleverd (dus moet de pool nog uitzetten). Borstel de mat op tegen de pool in voor het perfecte resultaat. Verder kan je het nog extra instrooien met kwartszand zodat de sprieten mooi rechtop blijven staan.

Keuzehulp: wat is het beste kunstgras?

D.m.v. kunstgras geniet je elk seizoen van een strak groen tapijt in de achtertuin. Dankzij de nieuwste innovaties is het nauwelijks te zien dat het nep gras is. Geen kale plekken en je hoeft niet meer te maaien, kantjes knippen of te ontmossen. Is dat niet geweldig? Je hebt de keuze uit meerdere soorten. We onderscheiden ze op het gebied van kwaliteit, echtheid, poolhoogte en structuur. De bijgaande keuzehulp komt van pas bij het zoeken naar het beste kunstgras in Warmenhuizen.

12 tips bij kunstgras bestellen in Warmenhuizen

 1. Realistisch: lijkt het nét een echte grasmat, of valt meteen op dat het niet echt is?
 2. Zachtheid: is het lekker zacht om op te lopen?
 3. Sprietlengte: hoe zit het met de poolhoogte(15 mm tot 50 mm)?
 4. Garantie: hoe zit het met garantie op de invloed van UV-straling?
 5. Kindvriendelijk: is het lekker zacht om op te spelen?
 6. Diervriendelijkheid: is het ook geschikt voor mijn hond, kat of ander huisdier?
 7. Materiaal: welke bestanddelen zijn gebruikt (denk aan polyurethaan, polyetheen, polypropeen, polyethyleen)?
 8. Vezelvorm: hoe de spriet gevormd is (C-shape of straight shape)?
 9. Waterdoorlatendheid: hoe goed laat de kunstmat het water door?
 10. Mosdraad: is er mosdraad verwerkt in het gras?
 11. Look: wil jij een lichtgroene of donkergroene mat (of oudgroen) of ga je voor gekleurd kunstgras?
 12. inveegzand: is het nodig om de grasmat jaarlijks in te vegen?

Snel en voordelig een strak groen gazon?

Vergelijk kunstgras leveranciers en bestel tegen de laagste prijs in de outlet.

Kunstgras in de tuin laten leggen

Snel en voordelig een prachtig groen grasveld zonder dat jij je daarvoor hoeft in te spannen? Kunstgras zorgt ervoor dat je het rustiger aan kan doen. Door de nieuwe productietechnieken kan je het bijna niet van echt onderscheiden. Het geeft een natuurlijke uitstraling en de kwaliteit is voortreffelijk.

 • Vergeet al dat bijzaaien, besproeien, bemesten, onkruid wieden, ontmossen.
 • Mooi in elk klimaat of weertype (lente, zomer, herfst en winter).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Warmenhuizen kan je al uitbesteden vanaf €23,50 de meter.

Kortpolig kunstgras voor terrassen en balkon

Met kunstgras op het terras of balkon heb je ook zonder tuin het gevoel van buiten. Voor op balkons kun jij het beste kiezen voor een lagere pool (1 centimeter). Dit is lekker zacht aan de voeten en je hebt meteen het tuingevoel. Een goede waterafvoer is een belangrijk aandachtspunt. Vaak goedkoop aan te schaffen bij bouwmarkten en winkels als Hubo, Hornbach, Karwei, Praxis, Gamma of Carpetright, Kwantum, Welkoop, Intratuin, Leenbakker.

 • Het biedt een mooie en uitnodigende sfeer.
 • Ook heel geschikt voor kinderen
 • Voor een terrasje van zo’n 10 vierkante meter moet jij rekenen op +/- €255,00.

Kunstgras speelveld voor de kinderen

Kinderen spelen graag in de tuin. Kunst speelgras biedt veel voordelen. Kinderen hebben zo een veilige en schone speelruimte. Daarbij is het extra veilig voor gebruik met klimrekken of schommels. Veelal wordt dit besteld in combinatie met valdemping.

 • Kids kunnen tijdens elk seizoen lekker spelen op een zacht, schoon en groen veldje.
 • Een geschikte ondergrond voor buiten speeltoestellen of zwembaden.
 • Zo’n kunstgras speelveld laten plaatsen in Warmenhuizen is al beschikbaar vanaf €23,50 p/m2.

Multifunctioneel kunstgras sportveld

Professioneel en amateur sporten op namaak grasmatten is bijna niet meer weg te denken. We zien dit vooral terug in sporten als tennis, hockey, voetbal en golf. Het heeft veel voordelen. Er is bijna geen onderhoud, je hebt altijd een strak speelveld, en het heeft een lange levensduur.

 • Zowel in de zomer als de winter een fijne grasmat.
 • Gemakkelijk te onderhouden en ontzettend sterk.
 • Een kunstgras sportveld vraagt om specifieke kennis. Meer weten? Vraag informatie op bij de kunstgras specialist in Warmenhuizen.

Kunstgras voor binnen

Een kunstgras tapijt kan prima binnen gelegd worden. Zo komt het van pas bij een stand op een beurs of in een winkel. Ook op een kinderkamer of speelruimte kan het een prettig vloertype zijn. Een mooi groen grastapijt voor binnen geeft een bijzondere uitstraling en kan een mooi alternatief voor tapijt zijn.

 • Kunstgras voor binnen geeft een speels effect.
 • Het is beschikbaar in allerlei kleuren en geeft een bijzondere twist aan jouw woning.
 • Ideaal voor een game- of speelkamer.

Tarieven en aanbiedingen van grastapijt in Warmenhuizen maart 2023

Enthousiast, en wil je het meteen laten leggen? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de investering? De uiteindelijke kosten van kunstgras worden hoofdzakelijk bepaald door sprietlengte, dichtheid van de vezels en de hoeveelheid vezels. Het goedkoopste kunstgras in Warmenhuizen is al te bestellen voor €10,75 per vierkante meter. In de bijgaande tabel vind je de prijzen van grastapijt in Warmenhuizen. Dit zijn de totaalprijzen met leggen. Je kunt veel besparen door zelf ook een aantal werkzaamheden te doen. Op deze website kan je ook meer informatie lezen over Veelgestelde vragen.

SoortEchtheidHoogte poolTarief per m2
PrijsvechterNamaaksel2,5 mm€19,25
B-kwaliteitMatig9 mm€30,00
GangbaarPrima23 mm€39,00
BesteNet echt37 mm€50,75
Exclusief99,99% echt51 mm€70,25
Indicatie van kosten van kunstgras in Warmenhuizen (aanbieding).
kunstgras-warmenhuizen

Grastapijt aanbiedingen voor lage prijzen

Uiteraard bij professionele hoveniers.

Vind een erkende hovenier of tuinbedrijf in Warmenhuizen

Goedkoop en in korte tijd kunstgras laten aanleggen in Warmenhuizen? Het is essentieel dat dit op de correcte manier wordt gelegd zodat de kwaliteit jarenlang goed blijft. Ons advies: besteed dit uit aan een een tuinman uit de gemeente Schagen. In het onderstaande overzicht verzamel je de adresgegevens van erkende hoveniers (provincie Noord-Holland) die diensten kunnen leveren zoals advisering, de verkoop en het snel leggen van kunstgras rondom je woning. Op Kunstgrasrevolutie.nl bekijk je ook snel tuinexperts in Tuitjenhorn, Dirkshorn, Sint Maarten, Waarland en Zijdewind.

ABCDE

Plaats een reactie