Kunstgras kopen
Direct verschillende soorten gras en leveranciers vergelijken

KUNSTGRAS VERGELIJKEN

Kunstgras kopen Standdaarbuiten

Het hele jaar door een prachtig groene tuin? Maar wil je er niet te veel moeite voor doen? Check dan eens de mogelijkheden van kunstgras in Standdaarbuiten. Grastapijt wordt steeds mooier en betaalbaarder. De echtheid is de laatste jaren flink toegenomen, je hebt er bijna geen onderhoud aan en gaat jarenlang mee. Als laatste is het aantrekkelijk geprijsd. Op Kunstgrasrevolutie.nl lees je nuttige informatie over alle populaire types kunstgras ondersteund met praktische tips. Daarbij lees je hier meer over de actuele prijzen, aanbiedingen en vind je hoveniers en specialisten uit de regio.

 • Kunstgras wordt gemaakt van een flexibele kunststof en sterke garens.
 • Dit is zeer aantrekkelijk voor jouw achter- of voortuin, het balkon of dakterras of als ondergrond om op te spelen. En het wordt natuurlijk gebruikt in de sport.
 • Het grootste voordeel is dat je elke dag van het jaar van een mooie groene grasmat kunt genieten.
 • Daarbij is het onderhoudsvriendelijk, gaat het wel 20 jaar mee, en is het heel waterdoorlatend.
 • Kunstgras gaat ook heel goed samen met huisdieren en kinderen.
 • Een degelijke namaak grasmat voor in jouw eigen tuin koop je al vanaf €19,50 per m2.

Gemakkelijk en betaalbaar kunstgras regelen?

Bekijk leveranciers en vraag gratis staal op.

Kunstgras laten leggen in Standdaarbuiten

Kunstgras leggen vraagt om de nodige voorbereiding. Moet het binnenkort al gedaan worden of zie jij jezelf dat niet doen? Het beste laat je dit dan doen door een kunstgras legservice in Standdaarbuiten. Een echt vakman kan de nodige ondersteuning bieden. Je hoeft zelf praktisch niets te doen, je hoeft ook geen voorwerk te doen en je weet zeker dat het goed geplaatst wordt. Via onze nieuwsberichten lees je ook meer over Kunstgras prijzen.

Informatie en tips over zelf leggen
Je kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Je bespaart al snel vele honderden euro’s. In het bijgaande stappenplan loodsen we je stap-voor-stap door het traject. Je kunt ook specifieke werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Het schoon maken van de grond en het vlak maken van de ondergrond zijn voorbeeld dingen die je zelf kunt doen. Het snijden, lijmen en leggen van de grasmat is dan een klus voor de vakman.

Zelf kunstgras leggen in 8 heldere stappen

 1. Uitzetten van de ondergrond

  Verwijder de oude grasmat. Maak de ondergrond verder stabiel met een goede waterafvoer.

 2. Gladmaken

  Breng een laag met bestratingszand aan. Probeer hierna alles te egaliseren (gebruik daarvoor een houten lat of waterpas).

 3. Onderdoek

  Leg het stabilisatiedoek op de grond. Zo heb je geen last van onkruid en zorgt voor een kwalitatieve basis.

 4. Kunstgras uitrollen

  Haal de matten uit de verpakking en trek eventuele plooien recht. De mat is het mooiste je tegen de spriet-richting in kijkt. Je kunt beter wat aan de zijkanten overhouden dan te kort komen.

 5. Snijd op maat

  Snij het kunstgras op maat. Kies hiervoor een goed stanleymes. Let erop dat alle delen / naden strak tegen elkaar liggen.

 6. Delen verlijmen

  Is de tuin meer dan 4 meter breed? Dan zit je met losse delen (en naden). Je kunt het aan elkaar lijmen met een zelfklevende band of kunstgrastape.

 7. Maak alles vast

  Via de onzichtbare kunstgras haken zet je het helemaal vast. Deze pinnen sla je om de 50 centimeter langs de randen van het veld.

 8. Opborstelen

  Je krijgt het grastapijt vaak op rol geleverd en dus zijn de vezels nog platgedrukt. Borstel het tegen de pool in zodat de sprieten mooi rechtop gaan staan. Eventueel kan je het ook invegen met kwartszand zodat de vezels langer overeind blijven.

Keuzehulp: welk kunstgras past bij mij?

Dankzij kunstgras kun je in elk seizoen genieten van een mooie groene tuin. Dankzij de nieuwste innovaties is het nauwelijks op te merken dat het namaak gras is. Geen doffe delen en je hoeft niet meer onkruid te verwijderen of te ontmossen. Hoe klinkt dat? Er zijn diverse modellen en fabrikanten. We onderscheiden ze op het gebied van vezelsoort, nepheid, lengte en uv-bestendigheid. Onze adviestool helpt je bij het zoekproces naar het beste kunstgras in Standdaarbuiten.

12 tips en tricks bij het kunstgras bestellen in Standdaarbuiten

 1. Natuurgetrouw: heeft het gras een mooie natuurlijke uitstraling, of zie je meteen dat het namaak is?
 2. Zachtheid: kan je er zacht op lopen of spelen (kinderen)?
 3. Hoogte: wat is de hoogte van het gras (11 mm tot 45 mm)?
 4. Garantievoorwaarden: hoe zit het met garantie op de invloed van UV-straling?
 5. Kindvriendelijk: kan ik met een gerust hart kinderen laten spelen op het gras?
 6. Diervriendelijk: is het ook geschikt voor mijn hond, kat of ander huisdier?
 7. Materiaal: hoe komt het gras tot stand (bijvoorbeeld polypropyleen, polyethyleen, polyurethaan, polypropeen)?
 8. Vorm: wat is de vorm van de spriet (C-shape of mogelijk een flat-shape)?
 9. Waterdichtheid: wat gebeurt met met overtollig regenwater?
 10. Ingeweven mosdraad: geeft een natuurlijk gevoel aan het gras.
 11. Tint: wil je liever iets lichter- of donkerder groen (mintgroen) of zoek je specifiek rood, blauw of ander gekleurd kunstgras?
 12. inveegzand: is het noodzakelijk om het kunstgras ook regelmatig in te vegen?

Goedkoop en snel een mooi en strak groen gazon?

Vergelijk kunstgras ondernemers en profiteer van de laagste prijs in de outlet.

Kunstgras in de tuin

Het hele jaar door een net en strak groen gazon zonder dat je het hoeft te onderhouden? Met kunstgras is dat simpel te realiseren. Dankzij de laatste productinnovaties krijgt het nepgras een levensechte uitstraling. De look is erg natuurlijk en het is milieuvriendelijk.

 • Nooit meer onkruid wieden, verticuteren, besproeien, maaien, bijzaaien.
 • Geschikt voor alle weersomstandigheden (ook bij vrieskou of hete zomers).
 • Goedkoop kunstgras in de tuin laten leggen in de regio Standdaarbuiten is al mogelijk vanaf €23,00 per m2.

Kunstgras op het terras of balkon

Met kunstgras op terrassen of balkons ervaar je echt het gevoel van buiten. Op een balkon raden we je aan te kiezen voor een korte spriet. Het voelt lekker zacht en je hebt meteen het tuingevoel. Een goede afvoer van regenwater is belangrijk. Bekijk eens het betaalbare assortiment bij bouwmarkten en winkels als Karwei, Action, Praxis, Hornbach, Gamma of Welkoop, Ikea, Kwantum, Leenbakker, Intratuin.

 • Je geeft het balkon een leuke en gezellige look.
 • Het is een enorm onderhoudsarme ondergrond.
 • Voor een terras van 10 m2 betaal je ongeveer €257,50.

Kindvriendelijk kunstgras speelveld

Kinderen zijn dol op buiten spelen. Kunst speelgras heeft veel voordelen. Kinderen kunnen het hele jaar op een fijn groen gazon spelen. Daarnaast biedt het extra veiligheid in combinatie met schommel, trampoline of ander speeltoestel. Steeds vaker is valdemping ook een goede extra keuze.

 • Kids kunnen altijd heerlijk zonder zorgen buiten spelen.
 • De juiste ondergrond voor o.a. speeltoestellen en trampolines.
 • Zo’n kunstgras speelveld laten plaatsen in Standdaarbuiten kan al vanaf €21,00 voor een vierkante meter.

Kunstgras sportveld als de vervanger van echt gras

Professioneel en amateur sporten op namaak grasmatten is bijna niet meer weg te denken. We zien dit vooral terug in sporten als tennis, hockey, golf en natuurlijk voetbal. De voordelen zijn groot. Je hebt bijna geen onderhoud, je kunt sporten wanneer je wilt, en clubs hebben er jarenlang plezier van.

 • De grasmat ligt er altijd mooi bij (elk seizoen).
 • Gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en slijtvast.
 • Een kunstgras sportveld is altijd maatwerk. Kies uitsluitend voor een betrouwbare kunstgras specialist in Standdaarbuiten.

Kunstgras voor in huis

Een mooi kunstgras tapijt kan ook binnen worden gebruikt. Voorbeelden zijn beurzen, evenementen of in winkels. Ook in de woning wordt het meer en meer toegepast. Een donkergroen grastapijt voor binnen biedt een unieke uitstraling en dient uitstekend als vloerbedekking.

 • Kunstgras voor binnen is eenvoudig te leggen.
 • Beschikbaar in diverse tinten zodat het goed matcht met het interieur.
 • Ook leuk op een kinderkamer of speelkamer.

Onkosten en aanbiedingen van grastapijt in Standdaarbuiten maart 2023

Enthousiast, en wil je het meteen laten leggen? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de tarieven? De totale kosten van kunstgras kunnen gecalculeerd worden door te kijken naar hoogte van de pool, dichtheid van de sprietjes en de hoeveelheid vezels. Het goedkoopste kunstgras in Standdaarbuiten koop jij al voor c.a. €14,00 / m2. In het bijgaande overzicht vind je de prijzen van grastapijt in Standdaarbuiten. Dat zijn zogenaamde all-in prijzen (incl. leggen). Je kunt besparen op de kosten door verschillende onderdelen zelf uit te voeren. Op Kunstgrasrevolutie.nl vind je ook meer info over Goed kunstgras kopen.

TypeEchtheidPoolhoogtePrijs per m2
SelectSlecht2 – 4 mm€21,50
AlgemeenVerbetering nodig10 mm€30,25
GewoonGoed29 mm€40,50
PerfectWerkelijk44 mm€50,25
PremiumNiet te onderscheiden50 mm €69,25
Weergave met kosten van kunstgras in Standdaarbuiten (aanbieding).
kunstgras-standdaarbuiten

Vind de beste grastapijt aanbiedingen

Vind een hovenier die bij je past.

Erkende hoveniers en tuinbedrijven in Standdaarbuiten

Betaalbaar en in no-time kunstgras laten aanleggen in Standdaarbuiten? Het is noodzakelijk dat dit op de juiste manier wordt geregeld zodat je er nog jarenlang van kunt genieten. Het beste laat je dit doen door een een tuinman uit de gemeente Moerdijk. In onderstaand overzicht check je de gegevens van professionele hoveniers (provincie Noord-Brabant) die je kunnen helpen met tuinontwerpen, verkoop en het kunstgras leggen op de gewenste locatie. Op deze website check jij ook tuinbedrijven in Kruisland, Stampersgat, Oud Gastel, Bosschenhoofd en Hoeven.

ABCDE

Plaats een reactie